ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Καταγγελίες και πρόστιμα το τελευταίο 24ωρο

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Καταγγελίες και πρόστιμα το τελευταίο 24ωρο

Σε 7 καταγγελίες πολιτών και 1 υποστατικού για παραβίαση των μέτρων για περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού προέβη η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο.


Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του κλάδου επικοινωνίας της Αστυνομίας, κατά το τελευταίο 24ωρο που έληξε στις 06:00 της Παρασκευής, διενεργήθηκαν συνολικά 1.647 σε όλη την ελεύθερη Κύπρο.

Στη Λευκωσία διενεργήθηκαν 497 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 3 πολίτες και 1 υποστατικό, στη Λεμεσό διενεργήθηκαν 123 έλεγχοι και προέκυψαν 2 καταγγελίες πολιτών, στη Λάρνακα καταγγέλθηκε 1 πολίτης έπειτα από τη διενέργεια 315 ελέγχων, στην Πάφο έγιναν 41 καταγγελίες χωρίς να υπάρξουν καταγγελίες, στην Αμμόχωστο καταγγέλθηκε 1 πολίτης ύστερα από 360 ελέγχους και στη Μόρφου διενεργήθηκαν 137 έλεγχοι χωρίς να υπάρξουν καταγγελίες.

Τα Τμήματα Τροχαίας και η Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία διενήργησαν 144 και 30 ελέγχους αντίστοιχα χωρίς να υπάρξουν καταγγελίες.


Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Κύπρο σήμερα η Τζιόρτζια Μελόνι - Η ατζέντα της συζήτησης με ΠτΔ

Στην Κύπρο σήμερα η Τζιόρτζια Μελόνι - Η ατζέντα της συζήτησης με ΠτΔ

Την Κύπρο επισκέπτεται σήμερα η Πρωθυπουργός της Ιταλίας, Τζόρτζια Μελόνι, με στόχο την αναβάθμιση των διμερών σχέσεων, με απτά παραδοτέα. Πρόκειται για την πρώτη διμερή επίσκεψη Ιταλού Πρωθυπουργού στη χώρα εδώ και 36 χρόνια και έρχεται σε συνέχεια της επίσκεψής του Προέδρου της Δημοκρατίας στη Ρώμη τον περασμένο Φεβρουάριο, καθώς και της ιστορικής επίσκεψης του Προέδρου Ματαρέλα στην Κύπρο, του πρώτου Ιταλού Προέδρου από την εγκαθίδρυση των διπλωματικών σχέσεων των δύο χωρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE