Μπήκαν στην ανατολική Μαριούπολη οι Ρώσοι - Απρόθυμος να τελειώσει τον πόλεμο δείχνει ο Πούτιν

Μπήκαν στην ανατολική Μαριούπολη οι Ρώσοι - Απρόθυμος να τελειώσει τον πόλεμο δείχνει ο Πούτιν

Η 17η ημέρα του πολέμου στην Ουκρανία βρίσκεται σε εξέλιξη με τις μάχες να μαίνονται σε πολλά μέτωπα.

Σύμφωνα με το ουκρανικό υπουργείο άμυνας, η Ρωσία εισέβαλε στο ανατολικό τμήμα της Μαριούπολης. Παρ΄οτι ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, έδειξε προθυμία να καθίσει στο τραπέζι των συνομιλιών με τον Βλαντιμίρ Πούτιν, ακόμα και επί ισραηλινού εδάφους, ο Ρώσος ομόλογός του, μιλώντας με τους Εμανουέλ Μακρόν και Όλαφ Σολτς, ξεκαθάριζε ότι δεν έχει καμία πρόθεση να τερματίσει τον πόλεμο. Ο Ζελένσκι δήλωσε επίσης πως ο Πούτιν δεν του απαντά το τηλέφωνο.

Στη Μαριούπολη παραμένουν εγκλωβισμένοι εκατοντάδες χιλιάδες άμαχοι Ουκρανοί πολίτες, χωρίς ρεύμα, ενώ πολλοί από αυτούς δεν έχουν πρόσβαση σε πόσιμο νερό και τρόφιμα. Η Δύση κάνει λόγο για μία τεράστια ανθρωπιστική κρίση και οι Ουκρανοί ζητούν συνεχώς να ανοίξουν ανθρωπιστικοί διάδρομοι, για να διαφύγουν με ασφάλεια οι πολίτες.

Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Νετανιάχου για Ιράν: «Εξαλείψαμε τον παλιό τύραννο, ο νέος δεν τολμά να εμφανιστεί»

LIVE: Νετανιάχου για Ιράν: «Εξαλείψαμε τον παλιό τύραννο, ο νέος δεν τολμά να εμφανιστεί»

Δεκατρείς ημέρες μετά το ξέσπασμα της πολεμικής σύρραξης στη Μέση Ανατολή, η ένταση παραμένει σε υψηλά επίπεδα, καθώς καμία από τις εμπλεκόμενες πλευρές δεν φαίνεται διατεθειμένη να προχωρήσει σε κινήσεις αποκλιμάκωσης.Την ίδια ώρα, δύο μαχητικά αεροσκάφη τύπου F-16 Fighting Falcon απογειώθηκαν από την Αεροπορική Βάση Ανδρέας Παπανδρέου στο πλαίσιο προγραμματισμένης εκπαιδευτικής δραστηριότητας. Όλες οι εξελίξεις άμεσα και έγκυρα από το ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE