ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σε απευθείας δίκη 36χρονος για σεξουαλική εκμετάλλευση παιδιού ηλικίας κάτω των 13 ετών

Σε απευθείας δίκη 36χρονος για σεξουαλική εκμετάλλευση παιδιού ηλικίας κάτω των 13 ετών

Σε απευθείας δίκη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας –Αμμοχώστου, που θα συνεδριάσει στις 13 Οκτωβρίου 2015, παραπέμφθηκε σήμερα άνδρας 36 χρόνων από την Αίγυπτο, ως ύποπτος σε υποθέσεις βιασμού, σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιού ηλικίας κάτω των 13 ετών, διαφθοράς νεαρής ηλικίας κάτω των 13 ετών, άσεμνης επίθεσης και απειλής.

Μέχρι την ημερομηνία έναρξης της δίκης ο 36χρονος θα τελεί υπό κράτηση στις Κεντρικές Φυλακές.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε στις 11 Ιουνίου όταν η νεαρή ηλικίας 15 χρόνων, συνοδευόμενη από την μητέρα της, από χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μετέβη σε αστυνομικό σταθμό της επαρχίας Λάρνακας και κατήγγειλε ότι ο πατριός της, ηλικίας 36 χρόνων από την Αίγυπτο, τη βίαζε επανειλημμένα και ερχόταν σε σεξουαλική επαφή μαζί της παρά τη θέληση της.

Σύμφωνα με την καταγγελία της νεαρής, τα αδικήματα διαπράχθηκαν από το 2011 μέχρι το 2015, όταν δηλαδή η κοπέλα ήταν περίπου 11 χρόνων. Τα αδικήματα διαπράττονταν είτε στο σπίτι της νεαρής, τις ώρες που η μητέρα απουσίαζε, είτε σε χώρο που ενοικίαζε στον Αιγύπτιο ο εργοδότης του. Η τελευταία φορά που ο Αιγύπτιος παρενόχλησε σεξουαλικά την κοπέλα παρά τη θέληση της ήταν πριν από δύο μήνες.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε πρόσφατα από τη μητέρα της νεαρής όταν σχόλασε νωρίτερα από την εργασία της και πήγε στο σπίτι. Ο Αιγύπτιος που είναι εργάτης στο επάγγελμα, φέρεται, σύμφωνα με την καταγγελία, να απειλούσε την κοπέλα να μην αναφέρει τίποτε στη μητέρα και τον αδελφό της γιατί θα μαχαίρωνε και τους δύο.

Η νεαρή κοπέλα εξετάστηκε από τον ιατροδικαστή Σοφοκλή Σοφοκλέους, ο οποίος διαπίστωσε ρήξη παρθενικού υμένα επί παλαιού εδάφους.

Ο Αιγύπτιος είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο τη μητέρα της κοπέλας  πριν από πέντε χρόνια. Ο πατέρας της νεαρής είναι επίσης από χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συνεχίζεται η διαμάχη στη Δρομολοξιά - «Χτύπησε τη σύζυγό μου» - «Όλα όσα ακούστηκαν δεν ευσταθούν στην πραγματικότητα»

Στην Αστυνομία για κατάθεση με τους γονείς του ο 10χρονος για τις ζημιές στο Δημοτικό Λιβαδιών - Ψάχνουν και άλλα πρόσωπα

Απεβίωσε Κύπριος κατάδικος των Φυλακών - Ποια η αιτία

«Μίλησε» η νεκροτομή του 30χρονου Ευτύχιου Χαρίτου – Τα ευρήματα

Δίκη για το Μάτι: Ασκήθηκε έφεση από την Εισαγγελία για την απόφαση

Eurovision 2024: Ξεπέρασε το 50% στην τηλεθέαση το ΡΙΚ - Το εντυπωσιακό ποσοστό την ώρα της ανακοίνωσης



Το μήνυμα της Ολγκίν σε ΠτΔ και Τατάρ -  «Εύχομαι να δουν την υποστήριξη που έχουν και να προχωρήσουν μπροστά»

Το μήνυμα της Ολγκίν σε ΠτΔ και Τατάρ - «Εύχομαι να δουν την υποστήριξη που έχουν και να προχωρήσουν μπροστά»

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top