Ο ΠτΔ κήρυξε την έναρξη του διεθνούς μαραθωνίου ΟΠΑΠ/ΓΣΟ στη Λεμεσό

Ο ΠτΔ κήρυξε την έναρξη του διεθνούς μαραθωνίου ΟΠΑΠ/ΓΣΟ στη Λεμεσό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης κήρυξε σήμερα το πρωί στη Λεμεσό την έναρξη του διεθνούς μαραθωνίου ΟΠΑΠ – ΓΣΟ.

Κηρύσσοντας την έναρξη, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είπε ότι «θέλω θερμά να συγχαρώ τους διοργανωτές, τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο ΓΣΟ, όλες εσάς τις 11 χιλιάδες που συμμετέχετε σε μια φιλανθρωπική προσπάθεια ενίσχυσης του Καραϊσκάκειου και όχι μόνο και να ευχηθώ σε όλους η πορεία του αθλητισμού να είναι και η πορεία της ζωής μας.

Το ευ αγωνίζεσθαι υπεράνω των πολέμων, των όσων γινόμαστε μάρτυρες.

Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες και τους διοργανωτές».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Μικρά αλλά σημαντικά βήματα προς την εντατικοποίηση των επαφών για το Κυπριακό διαπιστώνει η κυβέρνηση, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, να τονίζει ότι ο χρόνος πιέζει και πως ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών εξακολουθεί να έχει ως στόχο τη σύγκληση διευρυμένης συνάντησης πριν από την ολοκλήρωση της θητείας του.

BEST OF TOTHEMAONLINE