ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σε ερωτική απογοήτευση οφείλεται ο εμπρησμός οικίας στην Ξυλοφάγου - Συνελήφθη 31χρονος

Σε ερωτική απογοήτευση οφείλεται ο εμπρησμός οικίας στην Ξυλοφάγου - Συνελήφθη 31χρονος

Ερωτική απογοήτευση φαίνεται να κρύβεται πίσω από τον εμπρησμό κατοικίας το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (26/3), στην Ξυλοφάγου.

Την ίδια νύχτα ο ιδιοκτήτης του σπιτιού που έγινε στάχτη και η σύζυγός του πάντρευαν τον γιο τους και το γεγονός αυτό φαίνεται πως δεν ήταν άσχετο με την πυρκαγιά. Οι ανακρίσεις της Αστυνομίας οδήγησαν στην υπόνοια ότι πρόκειται για μια απίστευτη ιστορία, αφού για διευκόλυνση των ανακρίσεων οι ανακριτές «φόρεσαν χειροπέδες» σε 31χρονο, επίσης κάτοικο Ξυλοφάγου, ο οποίος φέρεται να διατηρούσε παλαιότερα δεσμό με την κοπέλα (δηλαδή την νύμφη) την οποία παντρευόταν εκείνο το βράδυ ο γιος του 50χρονου ιδιοκτήτη της κατοικίας που κάηκε…

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η φωτιά στην οικία, η οποία βρίσκεται στον προσφυγικό συνοικισμό, εκδηλώθηκε ενώ ο ιδιοκτήτης βρισκόταν στη δεξίωση γάμου του γιου του. Το σπίτι καταστράφηκε ολοσχερώς και από τις εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα, αφού εντοπίστηκαν ίχνη εύφλεκτης ύλης. Ο δράστης είχε περιλούσει το σπίτι με εύφλεκτη ύλη και το πυρπόλησε. Αμέσως οι υποψίες στράφηκαν εναντίον του 31χρονου, αφού η νύμφη έδωσε κατάθεση στην Αστυνομία, σύμφωνα με την οποία ο ύποπτος αρνείτο να αποδεχθεί τον χωρισμό τους και ότι την απειλούσε, πως εάν προχωρούσε σε γάμο με άλλο άνδρα, θα έκαιγε το σπίτι του γαμπρού. Ο 31χρονος ύποπτος συνελήφθη και οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, το οποίο διέταξε την τετραήμερη κράτησή του σχετικά με υπόθεση εμπρησμού. Ανακρινόμενος, ωστόσο, αρνείται κάθε ανάμειξη στην υπόθεση και δεν συνεργάζεται με την Αστυνομία.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top