ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Το ανύπαρκτο γονιδιακό πρόβλημα και η ύποπτη ουσία στη Τζωρτζίνα περιπλέκουν το μυστήριο

Πάτρα: Το ανύπαρκτο γονιδιακό πρόβλημα και η ύποπτη ουσία στη Τζωρτζίνα περιπλέκουν το μυστήριο

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως μπαίνει η υπόθεση με τους θανάτους των τριών παιδιών στην Πάτρα την ώρα που εξετάσεις έδειξαν ότι δεν υπήρξε κανένα απολύτως γονιδιακό πρόβλημα στην οικογένεια.

Το μυστήριο με τους θανάτους των τριών παιδιών στην Πάτρα κάθε μέρα περιπλέκεται όλο και περισσότερο. Το γεγονός ότι δεν προέκυψαν παθολογικά αίτια στο θάνατο της Τζωρτζίνας, εντοπίστηκε όμως ύποπτη ουσία στον οργανισμό του παιδιού, σε συνδυασμό με την αποκάλυψη του αστυνομικού συντάκτη των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα» Βασίλη Λαμπρόπουλου ότι δεν προκύπτει γονιδιακό πρόβλημα από τις εξετάσεις των γονιών, δίνουν νέα διάσταση στο θρίλερ.

Η ύποπτη ουσία που βρέθηκε στον οργανισμό της εννιάχρονης Τζωρτζινας βρίσκεται στο μικροσκόπιο των ιατροδικαστών που έχουν κληθεί να δώσουν απαντήσεις.

Οι φάκελοι νοσηλείας της Τζωρτζινας σε δυο νοσοκομεία της Πάτρας έχουν ολοκληρωθεί και καταγράφουν περιστατικά όπως τα έζησαν γιατροί και νοσηλευτές.

Ο Επίτιμος πρόεδρος Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Θανάσης Κατερινόπουλος εξέφρασε την εκτίμησή ότι η τραγωδία της Πάτρας οφείλεται 100% σε εγκληματική ενέργεια: «Μιλάω 100%, γιατί εδώ έχουμε τρεις θανάτους σε τρεις διαφορετικούς χρόνους. Δεν είμαι ειδικός επιστήμονας για να ξέρω αν υπάρχει γονιδιακό πρόβλημα, οι ίδιοι οι γιατροί λένε ότι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο».

«Την ένοιαζε να μη χάσει τον Μάνο…»
Η μητέρα των τριών κοριτσιών το 2020 και ενώ είχε μόλις χάσει το πρώτο παιδί, τη Μαλένα, κατέφυγε σε χαρτορίχτρα, γιατί ανησυχούσε για τον άνδρα της…

«Το πρόβλημά της, αυτό που ρωτούσε ήταν έαν θα τα ξαναβρεί με τον Μάνο. Της είπα για θανάτους…», δήλωσε το μέντιουμ.

Οι αξιωματικοί του ανθρωποκτονιών ερευνούν και τον μυστηριώδη θάνατο της 69χρονης σπιτονοικοκυράς του ζευγαριού. Όπως αποκαλύπτεται, η γυναίκα είχε εξουσιοδοτήσει ως υπεύθυνο για όλες τις συναλλαγές της τον Μάνο Δασκαλάκη.

Εντός της εβδομάδας αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της Τζωρτζίνας, αλλά και το πόρισμα των ιατροδικαστών για το παιδί που χάθηκε πρώτο, την Μαλένα.

«Άλλαξαν τα φάρμακά Τζωρτζίνας δύο ημέρες πριν πεθάνει»
Στο μεταξύ άνθρωπος από το περιβάλλον της Ρούλας Πισπιρίγκου, της μητέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα μίλησε στην εκπομπή T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου σχετικά με τη φαρμακευτική αγωγή της Τζωρτζίνας και τι άλλαξε τα τελευταία δύο 24ωρα στο νοσοκομείο πριν αφήσει την τελευταία της πνοή.

Όπως έχει γίνει γνωστό, το 9χρονο κορίτσι έπαιρνε για μήνες μυοχαλαρωτικά και αντιεπιληπτικά φάρμακα. Εκτός όμως, από αυτά, η Τζωρτζίνα σύμφωνα με το περιβάλλον της μητέρας, λάμβανε και κάποια ηρεμιστικά.

Όταν η 9χρονη μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας, οι γιατροί της άλλαξαν μέρος της φαρμακευτικής της αγωγής.

Αναλυτικότερα, τι λέει το περιβάλλον της μητέρας για τη φαρμακευτική αγωγή:

«Η Τζωρτζίνα έπαιρνε για μήνες φάρμακα. Εκτός από τα μυοχαλαρωτικά και τα αντιεπιληπτικά φάρμακα, έπαιρνε και ηρεμιστικά. Η θεραπεία που ακολουθούσε κάθε ημέρα ήταν συγκεκριμένη. Στο νοσοκομείο, στο Ρίο, όταν μπήκε τον Ιανουάριο έπαιρνε τα φάρμακα που της δίναμε και έξω, απλά είχαν προσθέσει και κάποια περισσότερα αντιεπιληπτικά φάρμακα για τους σπασμούς.

Όταν η Τζωρτζίνα έμπαινε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας δεν έκανε τα επεισόδια γιατί την κρατούσαν μία μέρα. Η Τζωρτζίνα έκανε τα επεισόδια ανά 48 ώρες. Τα φάρμακα της Τζωρτζίνας, τα άλλαξαν στην Αθήνα, στο νοσοκομείο Αγλαΐα Κυριακού. Άλλαξαν τα φάρμακά της δύο ημέρες πριν πεθάνει. Δεν άλλαξε όλη η αγωγή που λάμβανε αλλά κάποια φάρμακα. Αυτό είναι σίγουρο. Της έδωσαν και βαρβιτουρικό. Το παιδί μετά το τελευταίο επεισόδιο κοιμήθηκε και δεν ξύπνησε ξανά ποτέ. Κοιμόταν 24 ώρες. Κοιμόταν από την Παρασκευή το βράδυ μέχρι το Σάββατο το μεσημέρι.

Η μητέρα της, τη ξύπνησε για λίγο για να μιλήσει με βιντεοκλήση με τον πατέρα της. Για την ακρίβεια δεν μπορούσε να μιλήσει, μόνο γέλαγε. Ήταν κουρασμένη, ίσα που άνοιξε τα ματάκια της. Το παιδί τράβαγε πολλά με τα επεισόδια που πάθαινε. Η μητέρα είναι πανέτοιμη να καταθέσει στις Αρχές. Η αλήθεια δεν αλλάζει, όποια στιγμή και να την πεις».

Πηγή: newsit.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top