Πτώμα σε κατάσταση σήψης στη Χλώρακα - Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά

Πτώμα σε κατάσταση σήψης στη Χλώρακα - Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά

Νεκρός εντοπίστηκε άντρας σε συγκρότημα διαμερισμάτων στη Χλώρακα.

Σύμφωνα με τον Κυριάκο Χαραλάμπους, Βοηθό Εκπρόσωπο Τύπου του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου, μετά από πληροφορία, εντοπίστηκε το βράδυ της Τετάρτης, στις 23:25, σε συγκρότημα κατοικιών στην Χλώρακα, πτώμα ανδρός αγνώστων λοιπών στοιχείων, σε κατάσταση αρχική σήψης.

Την σκηνή, που αποκλείστηκε, την επισκέφτηκαν μέλη του ΤΑΕ Πάφου και της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών (ΥΠΕΓΕ) της Αστυνομίας Κύπρου καθώς και οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέτα και ο Ορθόδοξος Ορθοδόξου.

Σύμφωνα με τον κ. Χαραλάμπους, διερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα για να διαπιστωθεί η αιτία θανάτου του άντρα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Καθολική αναγνώριση του ρόλου της Kύπρου ως λιμάνι ασφάλειας, όραμα να καταστεί το νησί ελκυστικός προορισμός»

ΠτΔ: «Καθολική αναγνώριση του ρόλου της Kύπρου ως λιμάνι ασφάλειας, όραμα να καταστεί το νησί ελκυστικός προορισμός»

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στην καθολική αναγνώριση του ρόλου που διαδραματίζει η πατρίδα μας ως λιμάνι ασφάλειας σε μια περιοχή που μαστίζεται από παρατεταμένες κρίσεις, τονίζοντας ότι αυτό τον ρόλο θα έχουμε την ευκαιρία να αναδείξουμε ακόμη περισσότερο κατά τη διάρκεια της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE