Αγωνία για 15χρονη - Λείπει από το Σάββατο από την οικία της - Στη δημοσιότητα φωτογραφία και περιγραφή της

Αγωνία για 15χρονη - Λείπει από το Σάββατο από την οικία της - Στη δημοσιότητα φωτογραφία και περιγραφή της

Τη φωτογραφία και τα στοιχεία 15χρονης, η οποία ελλείπει από την κατοικία της στη Λεμεσό, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό της.

Πρόκειται για την ΝΟΥΡ ΕΛΧΟΥΤΑ ΑΛ ΛΑΛΑ, κυπριακής καταγωγής, η οποία ελλείπει από τη 1.00 το μεσημέρι του Σαββάτου, 02 Απριλίου, 2022. Αυτή περιγράφεται ως ύψους 1.55μ. περίπου, εύσωμη, με μακριά μαύρα μαλλιά, ενώ κατά την αναχώρηση της φορούσε μπλε τζιν παντελόνι και καφέ σακάκι.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στον τηλεφωνικό αριθμό 25-805057 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυβέρνηση: Καταδικάζει τις ενέργειες του Φειδία - «Παραβιάζει ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας»

Κυβέρνηση: Καταδικάζει τις ενέργειες του Φειδία - «Παραβιάζει ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας»

Την έντονη ανησυχία της Κυβέρνησης εξέφρασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε σχέση με την ενέργεια του Φειδία Παναγιώτου να πάρει συνέντευξη από τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ερσίν Τατάρ, στο λεγόμενο «προεδρικό» του ψευδοκράτους.