ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΑΤΗ: Συνεχίζουν να παριστάνουν τους γιατρούς - Η προειδοποίηση της Αστυνομίας

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΑΤΗ: Συνεχίζουν να παριστάνουν τους γιατρούς - Η προειδοποίηση της Αστυνομίας

Συνεχίζονται οι καταγγελίες στην Αστυνομία από πολίτες, οι οποίοι δέχονται τηλεφωνήματα από επιτήδειους που παριστάνουν τους γιατρούς. 

Οι δράστες τους ζητούν να καταβάλουν μεγάλα χρηματικά ποσά γιατί δήθεν κάποιο συγγενικό τους πρόσωπο έχει τραυματιστεί και χρειάζεται χειρουργική επέμβαση.

Πολλές φορές καλούν με απόκρυψη κλήσης και ζητούν από τους πολίτες να μην διακόψουν την τηλεφωνική κλήση, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να επικοινωνήσουν με το συγγενικό τους πρόσωπο ή την Αστυνομία.

Συστήνουμε ιδιαίτερη προσοχή καλούμε τους πολίτες εάν δεχθούν τέτοια τηλεφωνήματα, να ενημερώσουν άμεσα την Αστυνομία, επικοινωνώντας με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπόθεση Φαίδωνος: Σε εξέλιξη το ανακριτικό έργο - Πήγε στο Δημαρχείο και πήρε τα προσωπικά του αντικείμενα

Υπόθεση Φαίδωνος: Σε εξέλιξη το ανακριτικό έργο - Πήγε στο Δημαρχείο και πήρε τα προσωπικά του αντικείμενα

Σε εξέλιξη βρίσκεται το ανακριτικό έργο της Αστυνομίας αναφορικά με την υπόθεση που αφορά τον Δήμαρχο Πάφου, όπως ανέφερε σε δηλώσεις της η Λειτουργός του Κλάδου Επικοινωνίας της Αστυνομίας, Μαρίνα Χριστοδουλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE