Έλον Μασκ: Μένω σε σπίτια φίλων – Θα ήταν προβληματικό αν ξόδευα δισεκατομμύρια για τα έξοδα μου

Έλον Μασκ: Μένω σε σπίτια φίλων – Θα ήταν προβληματικό αν ξόδευα δισεκατομμύρια για τα έξοδα μου

Έλον Μασκ έδωσε μια ανατρεπτική συνέντευξη, αφού αποκάλυψε ότι δεν διαθέτει κάποιο σπίτι παρά την τεράστια περιουσία του με αποτέλεσμα να φιλοξενείται από φίλους του, ενώ τόνισε ότι δεν θεωρεί σωστό να ξοδεύει δισεκατομμύρια δολάρια για τα προσωπικά του έξοδα.

Ο ιδιοκτήτης της Tesla και της SpaceX έδωσε συνέντευξη στον Κρις Άντερσον του TED και δήλωσε ότι «δεν έχω καν ένα μέρος αυτή τη στιγμή, κυριολεκτικά μένω σε μέρη φίλων». Παράλληλα, σε ερώτηση για την ανισότητα πλούτου στις ΗΠΑ μεταξύ του μέσου πολίτη και των δισεκατομμυριούχων, είπε πως «σίγουρα, θα ήταν πολύ προβληματικό αν ξόδευα δισεκατομμύρια δολάρια το χρόνο για προσωπικά έξοδα και άλλα, αλλά αυτό δεν ισχύει».


«Δεν είναι ότι η προσωπική μου κατανάλωση και τα έξοδα μου είναι υψηλά», είπε στη συνέχεια για να προσθέσει ότι κάνει μόνο μία εξαίρεση, γιατί «αν δεν χρησιμοποιήσω το αεροπλάνο, τότε έχω λιγότερες ώρες ώστε να δουλέψω».

Ολόκληρη η συνέντευξη του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Το αμέσως επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα δρομολογήσει πρωτοβουλίες για αναγνώριση του έργου και της σπουδαιότητας της αποστολής της ΕΛΔΥΚ και ειδικότερα για τα 105 παιδιά που έπεσαν το 1974, εκ των οποίων οι 58 παραμένουν μέχρι σήμερα αγνοούμενοι, ανακοίνωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας τις αδελφικές και ακλόνητες σχέσεις Κύπρου – Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE