Μα τι έχει το SOHO και πάνε όλοι οι διάσημοι; Μας κόλασε με το πλούσιο μπούστο του το εστεμμένο μοντέλο

Μα τι έχει το SOHO και πάνε όλοι οι διάσημοι; Μας κόλασε με το πλούσιο μπούστο του το εστεμμένο μοντέλο

Δεν περνάει βδομάδα, που να μην δούμε κανονική παρέλαση από celebrities στο must go μαγαζί της φετινής, καλοκαιρινής σεζόν.

Το SOHO CLUB, έχει πλέον καθιερωθεί ως η καλύτερη επιλογή για διασκέδαση στη νυχτερινή Αγία Νάπα και εννοείται πως δεν θα μπορούσε να μην περάσει για το ποτάκι της και η Ελληνίδα πρώην Β’ Σταρ Ελλάς (plus ηθοποιός, plus παρουσιάστρια), Στέλλα Γιαμπουρά.

Μπορεί να μην επέλεξε κάτι σε κόκκινο της φωτιάς για τη συγκεκριμένη της, δημόσια εμφάνιση, ωστόσο το εν λευκώ πλούσιο μπούστο της μαγνήτισε όλα τα βλέμματα κι ανέβασε τον υδράργυρο στα ύψη.

Η Ελληνίδα καλλονή αφού παρευρέθηκε σε επίδειξη μόδας στη Λεμεσό, ακολούθως πήρε το δρόμο προς Αγία Νάπα μεριά κι αφού έκανε μια στάση στο «Kafenio», κατέληξε στο SOHO, περνώντας μια διασκεδαστική βραδιά μαζί με την παρέα της.

Εύγε κοριτσάρα μας, να μας έρχεσαι συχνότερα και πάντα με τέτοιες hot εμφανίσεις.

Στέφανος Χαραλάμπους.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ΟΥΝΦΙΚΥΠ παρέχει ανθρωπιστική βοήθεια στους πέντε Ε/κ που κρατούνται στα κατεχόμενα

Η ΟΥΝΦΙΚΥΠ παρέχει ανθρωπιστική βοήθεια στους πέντε Ε/κ που κρατούνται στα κατεχόμενα

Η ΟΥΝΦΙΚΥΠ γνωρίζει για την "κράτηση" των πέντε Ελληνοκυπρίων στα κατεχόμενα και παρέχει βοήθεια από την πρώτη στιγμή, όπως της έχει ζητηθεί, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου της ειρηνευτικής δύναμης, Αλίμ Σιντίκ.

BEST OF TOTHEMAONLINE