«Πιάστηκε» φορτωμένος με κροτίδες 19χρονος από τη Λευκωσία – Πληροφορία έστειλε την Αστυνομία σε μισογκρεμισμένο υποστατικό

«Πιάστηκε» φορτωμένος με κροτίδες 19χρονος από τη Λευκωσία – Πληροφορία έστειλε την Αστυνομία σε μισογκρεμισμένο υποστατικό

Μέλη του ΟΠΕ Λάρνακας ανέκοψαν χθες το απόγευμα για έλεγχο, αυτοκίνητο που οδηγούσε νεαρός στη λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ στην Πύλα.

Κατά τον έλεγχο που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για 19χρονο από την επαρχία Λευκωσίας ενώ από έρευνα που διενεργήθηκε, εντοπίστηκαν εντός του αυτοκινήτου δύο πακέτα που περιείχαν συνολικά 80 κροτίδες.

Ο 19χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης για τα περαιτέρω.

Εξάλλου, στην επαρχία Πάφου, μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Πόλης Χρυσοχούς, ερεύνησαν κατόπιν σχετικής πληροφορίας, μισογκρεμισμένο υποστατικό που βρισκόταν σε ανοικτό χώρο στην Πάφο.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντοπίστηκαν εντός του υποστατικού 47 κροτίδες οι οποίες παραλήφθηκαν.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πόλης Χρυσοχούς συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE