ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Χρυσά» διαβατήρια: Σύσκεψη Γεν. Εισαγγελέα και Αρχηγού Αστυνομίας - Δεν αποκλείεται νέα υπόθεση στο δικαστήριο

«Χρυσά» διαβατήρια: Σύσκεψη Γεν. Εισαγγελέα και Αρχηγού Αστυνομίας - Δεν αποκλείεται νέα υπόθεση στο δικαστήριο

Η πορεία των ερευνών, αναφορικά με τις υποθέσεις πολιτογραφήσεων, τίθεται την Παρασκευή ενώπιον σύσκεψης, που αναμένεται να πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή του Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας, Γιώργου Σαββίδη και του Αρχηγού της Αστυνομίας, Στέλιου Παπαθεοδώρου, στην παρουσία του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα, Σάββα Αγγελίδη.

Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, κατά τη σύσκεψη ο Γενικός Εισαγγελέας θα ενημερωθεί για την πορεία των ερευνών των υποθέσεων πολιτογραφήσεων, ώστε να δοθούν οδηγίες.

Επίσης, αναμένεται η εξέταση και καθοδήγηση σε σχέση με άλλες σοβαρές ποινικές υποθέσεις, που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Σημειώνεται ότι οι συναντήσεις μεταξύ Νομικής Υπηρεσίας και Αστυνομίας είναι συνεχείς, ώστε να δίνονται οι ανάλογες οδηγίες και να προχωρούν οι διαδικασίες.

Εντός Μαΐου και δεύτερη υπόθεση

Εξάλλου, άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι έρευνες της Αστυνομίας βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, ενώ δεν αποκλείεται εντός Μαΐου να καταχωρηθεί στο Δικαστήριο και δεύτερη υπόθεση, για το ζήτημα των πολιτογραφήσεων.

Σημειώνεται ότι η πρώτη ποινική υπόθεση, που αφορά στις κατ’ εξαίρεση πολιτογραφήσεις αλλοδαπών επενδυτών και επιχειρηματιών, στη βάση του πορίσματος της Έκθεσης που ετοίμασε η Ad Hoc Τριμελής Επιτροπή Καλογήρου, καταχωρήθηκε στο Δικαστήριο, τον Μάιο του 2021.

Σε σχέση με την υπόθεση, που αφορά στις αποκαλύψεις του δικτύου Al Jazeera, οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για ολοκλήρωση των ερευνών, με τον φάκελο της υπόθεσης να έχει ήδη διαβιβαστεί στη Νομική Υπηρεσία.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας αναμένεται να καταχωρηθεί στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο από τη νομική ομάδα του Γενικού Εισαγγελέα, αίτημα για παύση του Γενικού Ελεγκτή, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top