ΕΛΛΑΔΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Το νέο αίτημα για την κεταμίνη – Καταθέτει πρόσωπο «κλειδί»

Ρούλα Πισπιρίγκου: Το νέο αίτημα για την κεταμίνη – Καταθέτει πρόσωπο «κλειδί»

Νέο αίτημα για την κεταμίνη αναμένεται να καταθέσει η Ρούλα Πισπιρίγκου, που κατηγορείται ότι σκότωσε με θανατόφορα δόση της ουσίας την εννιάχρονη κόρη της, Τζωρτζίνα.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, το αίτημα της Ρούλας Πισπιρίγκου για χημική ανάλυση της κεταμίνης που βρέθηκε στην Τζωρτζίνα γίνεται με σκοπό να διαπιστωθεί αν πρόκειται για την ενδονοσοκομειακή κεταμίνη ή αυτή που χρησιμοποιούν οι τοξικομανείς.

Αν πρόκειται για κεταμίνη που πωλείται παράνομα, τότε καταρρίπτεται ο ισχυρισμός της κατηγορουμένης που επιμένει να ρίχνει τις ευθύνες στους γιατρούς.

«Έχει μεγάλη σημασία, γιατί έτσι θα μπορέσουμε να εντοπίσουμε την πιθανή προέλευση της ουσίας. Η έρευνά μας εξακολουθεί να έχει ως επίκεντρο το φονικό όπλο. Έχουμε την πληροφόρηση ότι είναι διαφορετική η χημική σύσταση μεταξύ της κεταμίνης που χορηγείται από το νοσοκομείο, καθώς και τις παρόμοιες αντίστοιχες φαρμακευτικές ουσίες που διακινούνται παράνομα», επεσήμανε ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι το αποτέλεσμα της συγκεκριμένης έρευνας θα οδηγήσει στην ανακάλυψη της πραγματικής προέλευσης της ουσίας.

Ντοκουμέντο με τις πρώτες τοξικολογικές της άτυχης Τζωρτζίνας – Δεν περιλάμβαναν εξέταση για κεταμίνη

Αξίζει να σημειωθεί ότι άλλα συστατικά έχει η ενδονοσοκομειακή κεταμίνη και άλλα η παράνομη κεταμίνη που πωλείται σε διάφορες μορφές, από χάπι μέχρι και διάλυμα, σύμφωνα με τους ειδικούς. Όπως επεσήμανε στο Starη καθηγήτρια κλινικής φαρμακολογίας ΑΠΘ, η παράνομη κεταμίνη είναι συνήθως αναμεμειγμένη είτε με διεγερτικά, είτε με καφεΐνη.

Στο μεταξύ, σε δύο μήνες αναμένεται το πόρισμα της παιδοψυχολόγου για τις ζωγραφιές της Τζωρτζίνας, μετά την εισαγγελική εντολή.

Παράλληλα, όπως σημείωσε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Τα ΝΕΑ» και «Το ΒΗΜΑ», Βασίλης Λαμπρόπουλος, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, ένα πρόσωπο «κλειδί» αναμένεται να φωνάξει για κατάθεση η πλευρά Δασκαλάκη. Πρόκειται για την παιδοψυχολόγο της Τζωρτζίνας, που παρακολουθούσε το παιδί μετά τον θάνατο της Μαλένας και αναμένεται να συνεισφέρει στην υπόθεση.

Δείτε βίντεο εδω

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top