Ο Μασκ σκοπεύει να ξαναβάλει το Twitter στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης

Ο Μασκ σκοπεύει να ξαναβάλει το Twitter στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης

Τα σχέδια του για το Twitter αποκάλυψε σε επενδυτές ο Ελον Μασκ, ο οποίος έχει υποβάλει πρότασης εξαγοράς του κοινωνικού δικτύου για 44 δισ. δολάρια, η οποία έχει γίνει δεκτή από το ΔΣ της εταιρείας.

Η Wall Street Journal αποκάλυψε ότι ο Μασκ σχεδιάζει να επαναφέρει τις μετοχές του Twitter στο χρηματιστήριο τρία χρόνια μετά την εξαγορά του.


Το Reuters μετέδωσε από την πλευρά του ότι ο Μασκ αναζητεί τρόπους για τη μεγαλύτερη χρηματοδότηση για την εξαγορά της εταιρείας, δεσμεύοντας όσο το δυνατόν μικρότερο τμήμα από την δική του περιουσία που ξεπερνά τα 240 δισ δολάρια, όπως την υπολογίζει το Forbes. Η περιουσία του Μασκ συνδέεται στο μεγαλύτερο μέρος της με μετοχές της Tesla Inc, μέρος των οποίων πούλησε προ ημερών.

Το ποσό που έχει δεσμευτεί να καταβάλει ο Μασκ φτάνει τα 21 δισ. δολάρια.

Ολα αυτά είναι φυσικά υπό την αίρεση της έγκρισης από τις εποπτικές αρχές της εξαγοράς του Twitter.

Εν τω μεταξύ, σε ανάρτησή του ο Μασκ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για συνδρομή στους «εμπορικούς και κυβερνητικούς χρήστες». Για τους απλούς χρήστες, το Twitter θα είναι πάντα δωρεάν, είπε.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.