ΚΥΠΡΟΣ - ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο 46χρονη

ΚΥΠΡΟΣ - ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο 46χρονη

Σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση που συνέβη χθες, έχασε τη ζωή της η 46χρονη CAMILLA CHRISTINA PAMDAHL, από τη Σουηδία.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 5.30μ.μ. χθες, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, όχημα τύπου buggy, παρέσυρε την 46χρονη, η οποία εκείνη την ώρα διασταύρωνε το δρόμο σε διάβαση πεζών, στη λεωφόρο Νήσι στην Αγία Νάπα.

Η 46χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Ο οδηγός του οχήματος, ηλικίας 25 ετών, ο οποίος εγκατέλειψε πεζός τη σκηνή της σύγκρουσης, εντοπίστηκε αργότερα και συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης και τέθηκε υπό κράτηση. (Χθεσινή Αστυνομική Ανακοίνωση για αναζητούμενο πρόσωπο σχετική).

Ο 26χρονος υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοτέστ με ένδειξη 44μg% αντί 9μg%, καθώς και σε προκαταρκτικό έλεγχο νάρκοτεστ με θετική ένδειξη.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Τροχαία Αμμοχώστου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

Η συνάντηση της ηγεσίας του ΔΗΚΟ το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έλυσε τις διαφορές που έχουν συσσωρευτεί, τους τελευταίους μήνες. Αντίθετα, επιβεβαίωσε ότι η σχέση των δύο πλευρών περνά ίσως τη δυσκολότερη δοκιμασία της, από την έναρξη της συνεργασίας τους. Το γεγονός, ότι συμφωνήθηκε νέα συνάντηση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δείχνει πως και οι δύο επιθυμούν να διατηρήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας. Το ερώτημα, ωστόσο, είναι κατά πόσο υπάρχει ακόμη το πολιτικό κεφάλαιο για μια πραγματική επανεκκίνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE