ΔΙΕΘΝΗ

Αυτοκίνητο έπεσε πάνω στο σπίτι του Μπόρις Τζόνσον - Άγνωστο αν πρόκειται για ατύχημα

Αυτοκίνητο έπεσε πάνω στο σπίτι του Μπόρις Τζόνσον - Άγνωστο αν πρόκειται για ατύχημα

Συναγερμός σήμανε στη μητροπολιτική αστυνομία του Λονδίνου όταν αυτοκίνητο έπεσε πάνω στον τοίχο του σπιτιού του Μπόρις Τζόνσον. Ακόμη ερευνάται εάν πρόκειται για ατύχημα ή εάν η πρόσκρουση έγινε εσκεμμένα.

Η Αστυνομία κλήθηκε στις 01:19, αφότου το αυτοκίνητο προσέκρουσε στον μπροστινό τοίχο, καταστρέφοντας ένα φράχτη και ένα δέντρο.


Σύμφωνα με τους Times, γείτονας του Τζόνσον δήλωσε ότι το σπίτι, το οποίο ανακαινίζεται τους τελευταίους έξι μήνες, είχε γίνει στόχος διαδηλωτών.

Υπενθυμίζεται ότι ο Βρετανός πρωθυπουργός δέχθηκε σφοδρή κριτική για την ανακαίνιση του σπιτιού που υπολογίζεται γύρω στις 100.000 λίρες.

Ο γείτονας είπε ότι πολλά αυτοκίνητα είχαν σταματήσει έξω από το τριώροφο κτίριο, παίζοντας δυνατά ρωσική μουσική με κατεβασμένα παράθυρα.

Η Μητροπολιτική Αστυνομία ανακοίνωσε ότι δεν υπήρξαν κατηγορίες για αδικήματα.

Ο οδηγός του οχήματος, πάντως, τραυματίστηκε ελαφρά.

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας αγόρασε το ακίνητο, με τα τέσσερα υπνοδωμάτια, με την σύζυγό του Κάρι Τζόνσον, τον Ιούλιο του 2019 για 1,2 εκατομμύρια λίρες. Η αγορά έγινε εβδομάδες αφότου κυκλοφόρησαν φήμες για συγκρούσεις ανάμεσα στο πρωθυπουργικό ζευγάρι, που παντρεύτηκε τον περασμένο Μάιο.

Οι περιγραφές των γειτόνων

Οι γείτονες περιέγραψαν ότι τους ξύπνησε ένας «δυνατός θόρυβος» όταν το αυτοκίνητο τράκαρε. Το όχημα που υπέστη σοβαρές ζημιές φαινόταν μέχρι το πρωί στον μπροστινό κήπο.

Λόγω της πρόσκρουσης, οι οικοδόμοι έπρεπε να προβούν σε ειδικές εργασίες για να ανοίξει ο δρόμος.

«Είναι τρέλα. Έπρεπε να κοιτάξω δύο φορές. Σκεφτόμουν να στείλω φωτογραφία στον Μπόρις λέγοντάς του τα εξής: ''Οι γείτονές σου δεν είναι πολύ χαρούμενοι που έρχεσαι κοντά τους''» είπε γείτονας.

«Νομίζω ότι έγινε σκόπιμα. Δηλαδή γιατί να στοχοποιηθεί αλλιώς αυτό το σπίτι συγκεκριμένα;» δήλωσε ένας άλλος γείτονας.

Ωστόσο, ορισμένοι γείτονες ανέφεραν ότι στον ήσυχο αυτόν δρόμο είχαν καταγραφεί προβλήματα λόγω υπερβολικής ταχύτητας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top