ΔΙΕΘΝΗ

Κύπριος στο Λονδίνο ένοχος για φόνο: Σκότωσε μαζί με άλλους 4 άντρα που νόμιζε ότι τον λήστεψε

Κύπριος στο Λονδίνο ένοχος για φόνο: Σκότωσε μαζί με άλλους 4 άντρα που νόμιζε ότι τον λήστεψε

Κύπριος που ζει στο Λονδίνο καταδικάστηκε με άλλους 4 για τη δολοφονία άντρα σε παιδική χαρά στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με την Daily Mail, οι ήχοι από τους πυροβολισμούς ακούγονται σε ένα ανατριχιαστικό βίντεο, το οποίο αντανακλά τη δολοφονία του άνδρα στην παιδική χαρά. Η δολοφονία έγινε αφού λανθασμένα οι δράστες νόμιζαν ότι το θύμα τους έκλεψε.

Ο Imani Allaway-Muir 22χρονών, σκοτώθηκε από 4 σφαίρες, μετά από τις 14 που δέχθηκε, στην οδό Islington στις 4 Ιουλίου 2020.

Ο Nathaniel Reece 41 χρονών, ο οποίος έριξε τις σφαίρες παραδέχθηκε ενοχή στην κατηγορία για φόνο από την 2η μερα των 11 εβδομάδων που ήταν η δίκη, στο Old Bailey.

Ο Δημήτριος Κυριάκου, επίσης κρίθηκε ένοχος για φόνο κατά τη διάρκεια της δίκης.

Τρεις άλλοι κατηγορήθηκαν για ανθρωποκτονία: ο James Nicholson 36 ετών , Matthew Hardy 35 χρονών και ο Darren Dredge, 40.

Ο Imani Allaway-Muir ήταν στο λάθος μέρος την λάθος στιγμή είπε ο Αρχιεπιθεωρητής, Neil John, και σκοτώθηκε εντελώς άδικα.

Ο Κυριάκου, λίγες ώρες πριν, είχε δεχθεί επίθεση ληστείας, με κατάγματα στο κεφάλι, και του έκλεψαν το ρολόι του το Rolex, το Iphone κινητό και μετρητά.

Καταληκτικά, φαίνεται και όπως δήλωσε ο Αρχιεπιθεωρητής Neil John πως ο Κυριάκου, αντί να δεχθεί την βοήθεια της Αστυνομίας μετά την ληστεία, κατέστρωσε το δολοφονικό αυτό σχέδιο μαζί με τους φίλους του.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top