ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πέρασαν χειροπέδες σε 19χρονο για τις ληστείες αρτοποιείων στην Πάφο

Πέρασαν χειροπέδες σε 19χρονο για τις ληστείες αρτοποιείων στην Πάφο

Στη σύλληψη 19χρονου κατοίκου Πάφου, προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις ληστειών σε αρτοποιεία, που διαπράχθηκαν τους τελευταίους μήνες, στην επαρχία Πάφου.

Εναντίον του 19χρονου, που συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος, διερευνώνται τρεις υποθέσεις ληστείας που διαπράχθηκαν μεταξύ των μηνών Μαρτίου και Μαΐου 2022.

Η πρώτη υπόθεση ληστείας διαπράχθηκε τα ξημερώματα της 22ας Μαρτίου. Γύρω στις 3π.μ. δύο άνδρες, που είχαν καλυμμένο το πρόσωπό τους με κουκούλα, εισήλθαν σε αρτοποιείο στην Πάφο και με την απειλή ξύλινων ροπάλων, απέσπασαν χρηματικό ποσό από το ταμείο του καταστήματος. 

Για διευκόλυνση των ανακρίσεων πέραν από τον 19χρονο, συνελήφθησαν στις 24 Μαρτίου, δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων, δύο 29χρονοι για διευκόλυνση των ανακρίσεων. 

Η δεύτερη ληστεία διαπράχθηκε τα ξημερώματα της 30ης Μαρτίου. Γύρω στις 4.40π.μ. εισήλθαν σε αρτοποιείο στην Πάφο, δύο κουκουλοφόροι, οι οποίοι υπό την απειλή ξύλινου ροπάλου απέσπασαν χρηματικό ποσό από το ταμείο και τράπηκαν σε φυγή. 

Η τρίτη υπόθεση ληστείας διαπράχθηκε γύρω στις 4.30π.μ. της 8ης Μαΐου. Τρεις άγνωστοι άνδρες, που έφεραν κουκούλες, εισήλθαν σε αρτοποιείο στην Πάφο και υπό την απειλή ξύλινου ροπάλου, απέσπασαν χρήματα από το ταμείο.

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη στις 12 Μαΐου, δεύτερος 19χρονος, ο οποίος τελεί υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά τις τρεις υποθέσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top