ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νίκος Χριστοδουλίδης: «Μέσα από ένα ξεκάθαρο πλάνο και προσανατολισμό να ενισχύσουμε τον πρωτογενή τομέα στη χώρα μας»

Νίκος Χριστοδουλίδης: «Μέσα από ένα ξεκάθαρο πλάνο και προσανατολισμό να ενισχύσουμε τον πρωτογενή τομέα στη χώρα μας»

Στο χωριό Αγρός βρέθηκε ο Νίκος Χριστοδουλίδης. Ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας επισκέφθηκε το τοπικό Φεστιβάλ Ρόδου και εξήρε τις προσπάθειες που καταβάλλονται από την κοινότητα, όπως επίσης την σημασία του πρωτογενούς τομέα, τόσο για την οικονομία της χώρας μας, όσο και για την κοινωνική συνοχή της υπαίθρου. 

Ο κ. Χριστοδουλίδης ανέφερε επίσης σε σχέση με την υποψηφιότητά του ότι «Η προσπάθειά μας δεν ακολουθεί την πεπατημένη, αλλά έχει επίκεντρο τον άνθρωπο και την κοινωνία των πολιτών, σε ένα πρωτόγνωρο εγχείρημα συμμετοχικής δημοκρατίας», προσθέτοντας πως «είναι γι’ αυτό τον λόγο που γίνεται αυτή η άνευ προηγουμένου κριτική, η οποία ξεφεύγει σε πολλές των περιπτώσεων, αφού χρησιμοποιείται και υβριστικός λόγος». Τόνισε παράλληλα, ότι ο ίδιος και οι συνεργάτες του δεν θα ακολουθήσουν την ίδια οδό. «Αυτό είναι το μήνυμα στις χιλιάδες του κόσμου που μας στηρίζουν και εργάζονται συλλογικά για αυτή την προσπάθεια. Εμείς θα συνεχίσουμε τον διάλογο με την κοινωνία» είπε.

Αναφερόμενος στην ενίσχυση της προσφοράς του αγροτικού τομέα, σημείωσε ότι πρέπει να αξιοποιηθεί η αγροτεχνολογία, τα ευρωπαϊκά κονδύλια και άλλα εργαλεία, τα οποία θα ενισχύσουν την προσπάθεια και θα αντιμετωπίσουν παράλληλα τις συνέπειες όπως προκύπτουν από την κρίση στην Ουκρανία, ως αποτέλεσμα της Ρωσικής εισβολής.

Θα πρέπει όπως είπε, «μέσα από ένα ξεκάθαρο πλάνο και προσανατολισμό να ενισχύσουμε τον πρωτογενή τομέα στη χώρα μας, ώστε να διευρύνουμε την ίδια στιγμή και την παραγωγική βάση της κυπριακής οικονομίας».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευναςΥποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top