ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άμεση εξέταση καταγγελίας για σεξουαλική παρενόχληση μαθήτριας, ζητά ο Αλ. Τρυφωνίδης

Άμεση εξέταση καταγγελίας για σεξουαλική παρενόχληση μαθήτριας, ζητά ο Αλ. Τρυφωνίδης

Ο Βουλευτής της ΔΗΠΑ - Συνεργασία Δημοκρατικών Δυνάμεων, Αλέκος Τρυφωνίδης, σχολιάζοντας σήμερα καταγγελία που είδε το φως της δημοσιότητας για σεξουαλική παρενόχληση σε σχολείο της επαρχίας Λευκωσίας, είπε πως "καταδικάζουμε με τον πιο εμφατικό τρόπο την ενέργεια αυτή που προήλθε από εξωσχολικό και συμμαθητές της μαθήτριας".

Σε δήλωσή του μετά τη συνεδρία της Επιτροπής Παιδείας της Βουλής, ο κ. Τρυφωνίδης είπε πως "ζητούμε όπως το Υπουργείο Παιδείας, η Αστυνομία και όλοι οι φορείς όπως άμεσα εξετάσουν το θέμα και κάνουν όλες τις αναγκαίες ενέργειες, ούτως ώστε και να τιμωρηθούν εκείνοι που πρέπει, που ολιγώρησαν, αλλά και να διασφαλιστεί η στήριξη της μαθήτριας".

Επεσήμανε πως είχε ενημέρωση και από το Υπουργείο Παιδείας και από άλλους φορείς ότι γίνονται όλα τα αναγκαία για να διασφαλιστεί τόσο η τιμωρία αλλά και η αποτροπή για μελλοντικά ίσως χειρότερα γεγονότα.

"Ευελπιστώ ότι θα γίνουν όλα εκείνα τα αναγκαία για να αποτρέψουμε πολύ πιο σοβαρές πράξεις είτε από μαθητές είτε από εξωσχολικούς", κατέληξε.  

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:ΠτΔ: Εξήγγειλε «τολμηρές μεταρρυθμίσεις» στον τομέα της Υγείας

ΠτΔ: Εξήγγειλε «τολμηρές μεταρρυθμίσεις» στον τομέα της Υγείας

«Τολμηρές μεταρρυθμίσεις» στον τομέα της υγείας εξήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, χαιρετίζοντας εκδήλωση για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Δικαιωμάτων των Ασθενών, που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Συνδέσμων Ασθενών Κύπρου (ΟΣΑΚ) στο Προεδρικό Μέγαρο. Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ανέφερε ότι οι μεταρρυθμίσεις αναμένονται σύντομα, μαζί με σειρά νομοθετημάτων που βρίσκονται στο τελικό στάδιο επεξεργασίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top