ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Τον έκαναν μαύρο από το ξύλο - Λίγο έλειψε να τον σκοτώσουν» - Σοκάρουν οι γονείς του 25χρονου που τον έπιασαν σε εκκλησία

«Τον έκαναν μαύρο από το ξύλο - Λίγο έλειψε να τον σκοτώσουν» - Σοκάρουν οι γονείς του 25χρονου που τον έπιασαν σε εκκλησία

Η οικογένεια του 25χρονου που επιχείρησε την διάρρηξη εκκλησίας το βράδυ της Δευτέρας (23/05), κατήγγειλε στον «Φιλελεύθερο», τον άγριο ξυλοδαρμό του γιου τους από 5 άτομα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Φιλελεύθερος», οι γονείς του 25χρονου καταγγέλλουν πως το παιδί τους εκείνη τη νύχτα δεν χτύπησε σε σκάμνο όπως ελέχθη αρχικά, αλλά ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από 5 άτομα.

O πατέρας αναφέρει πως ο γιος του φέρει τραύματα στο κεφάλι και στο πίσω μέρος του κεφαλιού, μώλωπες στα μάτια και εκδορές σε διάφορα μέρη του σώματος του. Καταγγέλλει επίσης, πως ένα άτομο τον χτυπούσε επανηλλειμένα με ξύλο και ένας άλλος ταυτόχρονα με κοντάκι όπλου στο κεφάλι. Έπειτα τον έδεσαν με ζώνη στο λαιμό και συνέχισαν να τον ξυλοκοπούν βίαια, πρόσθεσε.

«Ναι, το παιδί μου έκανε λάθος και σίγουρα θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του και να τιμωρηθεί. Ωστόσο, εδώ έχουμε βάναυση επίθεση. Κυριολεκτικά τον έκαναν μαύρο από το ξύλο. Λίγο έλειψε να τον σκοτώσουν» δήλωσε ο πατέρας.

Ο πατέρας συμπλήρωσε πως μετά το περιστατικό ο γιος του μεταφέρθηκε από την Αστυνομία στον αστυνομικό σταθμό Επισκοπής, και έδωσε κατάθεση παρά το ότι ήταν τραυματισμένος, και πως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λεμεσού πολύ αργότερα και σε λιπόθυμη κατάσταση.

Χθες η οικογένεια έστειλε επιστολή στον Αστυνομικό Διευθυντή Λεμεσού εκφράζοντας το παράπονο της και ζητώντας την διερεύνηση του περιστατικού της βάναυσης επίθεσης του γιου τους.

Σύμφωνα με αρμόδιες πηγές, η επιστολή παραλήφθηκε και θα εξεταστεί. Παράλληλα, αναμένονται και οι ιατρικές εκθέσεις για τα τραύματα του γιου.

O 25χρονος ανέφερε το περιστατικό και όταν ανακρίθηκε το ίδιο βράδυ από αστυνομικούς και καθώς εξεταζόταν από ιατροδικαστή στο Νοσοκομείο Λευκωσίας. Έλαβε εξιτήριο χθες βράδυ και κρατείται ως ύποπτος στα κρατητήρια της ΑΔΕ Λεμεσού για τα αδικήματα της διάρρηξης και κλοπής καθώς και το αδίκημα της νυχτερινής διάρρηξης με πρόθεση την κλοπή που έγινε στην εκκλησία του Αγίου Εφραίμ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top