Αβέρωφ για απόφαση ΕΤΥΚ: «Τα προβλήματα λύνονται μέσα από το διάλογο»

Αβέρωφ για απόφαση ΕΤΥΚ: «Τα προβλήματα λύνονται μέσα από το διάλογο»

Για την αναστολή των απεργιακών μέτρων από την ΕΤΥΚ, τη δική του παρέμβαση και το τι αναμένει από τον διάλογο που θα ξεκινήσεi, ρωτήθηκε σήμερα από δημοσιογράφους ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού και υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας κ. Αβέρωφ Νεοφύτου τονίζοντας τα εξής:

«Πρώτα να χαιρετίσω την απόφαση της ΕΤΥΚ και της Ελληνικής Τράπεζας να αναστείλουν τα οποιαδήποτε μέτρα και να μπουν σε ένα διάλογο. Ήμουν και είμαι μιας συγκεκριμένης σχολής. Τα προβλήματα λύνονται μέσα από το διάλογο. Και κάτι επιπρόσθετο.

Η σταθερότητα της χώρας εξαρτάται από μια ισχυρή οικονομία και μια ισχυρή οικονομία προϋποθέτει εργατική ειρήνη και ισχυρό χρηματοπιστωτικό τομέα.

Εύχομαι και ελπίζω μέσα από τη θεσμοθετημένη διαδικασία του βιομηχανικού κώδικα του Υπουργείου Εργασίας να βρεθούν λύσεις. Με διάλογο βρίσκονται οι λύσεις».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ ξεκίνησε να σχεδιάζει τις επιθέσεις κατά του Ιράν τον Δεκέμβριο - Πότε ενημερώθηκε ο Τραμπ

LIVE: Το Ισραήλ ξεκίνησε να σχεδιάζει τις επιθέσεις κατά του Ιράν τον Δεκέμβριο - Πότε ενημερώθηκε ο Τραμπ

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες «αδειάζουν» Νετανιάχου – Τραμπ για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE