ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο Ρότερνταμ ο Αβέρωφ Νεοφύτου - Θα παραστεί στο Συνέδριο του ΕΛΚ

Στο Ρότερνταμ ο Αβέρωφ Νεοφύτου - Θα παραστεί στο Συνέδριο του ΕΛΚ

Ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας Αβέρωφ Νεοφύτου θα συμμετάσχει στο Συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ), το οποίο θα διεξαχθεί στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας από τις 31 Μαΐου ως και την 1η Ιουνίου, στο πλαίσιο του οποίου θα συζητηθεί ψήφισμα του ΔΗΣΥ, που μεταξύ άλλων αναφέρεται στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης, καταδικάζει την οποιαδήποτε θέση για λύση δυο κρατών στην Κύπρο και τις παράνομες ενέργειες της Τουρκίας στα Βαρώσια και στην ΑΟΖ της Κύπρου.

Σύμφωνα με δελτίο Τύποιυ του ΔΗΣΥ, ο κ. Νεοφύτου αναχωρεί τη Δευτέρα για να παραστεί στο Πολιτικό Γραφείο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. Την Τρίτη ξεκινούν οι επίσημες εργασίες του Συνεδρίου με αποκορύφωμα την εκλογή του νέου Προέδρου.

Την Τετάρτη θα ακολουθήσει η εκλογή του Γενικού Γραμματέα και των 10 Αντιπροέδρων του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και ο κ. Νεοφύτου θα παραστεί στην ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας ενώπιον της Ολομέλειας του Συνεδρίου.

Παράλληλα με τα πιο πάνω ο κ. Νεοφύτου θα έχει σειρά συναντήσεων με Ευρωπαίους αξιωματούχους, επιτρόπους, αρχηγούς κρατών και αρχηγούς κομμάτων.

Τον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού συνοδεύουν ο Αναπληρωτής Πρόεδρος Χάρης Γεωργιάδης, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Νίκος Τορναρίτης, ο Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων Γιώργος Χατζηγεωργίου, ο Διευθυντής του Ινστιτούτου Γλαύκος Κληρίδης Μιχάλης Σοφοκλέους και στελέχη της παράταξης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφίες

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Πτώμα στη Σωτήρα: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού

Ανείπωτη θλίψη για την 8χρονη Καισσαριανή: Πότε θα γίνει η κηδεία - Η παράκληση της οικογένειας

«Θα σε σκοτώσω» - Μαθητής στη Γαλλία γρονθοκόπησε, χαστούκισε και απείλησε καθηγητή επειδή του έκανε παρατήρηση



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top