ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Υπό έλεγχο δασική πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή Αναλιόντα, στη Λευκωσία

Υπό έλεγχο δασική πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή Αναλιόντα, στη Λευκωσία

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε δασική πυρκαγιά που ξέσπασε σε περιοχή της κοινότητας Αναλιόντα στην επαρχία Λευκωσίας, το απόγευμα της Τρίτης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών, υπό την ευθύνη του οποίου βρίσκεται η συγκεκριμένη περιοχή, η πυρκαγιά ξέσπασε στις 16:36 και σε μία περίπου ώρα έκαψε έκταση δύο εκταρίων με χαμηλή άγρια βλάστηση, σπαρτά και ελαιόδεντρα.

Για την κατάσβεση ενεργοποιήθηκαν άμεσα οι δυνάμεις πυρόσβεσης, όπως αναφέρει το Τμήμα Δασών, με αποτέλεσμα η πυρκαγιά να τεθεί υπό έλεγχο στις 17:40. Σημειώνεται ότι στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 25 άτομα του Τμήματος Δασών με πέντε πυροσβεστικά οχήματα και επτά άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με τρία πυροσβεστικά οχήματα, καθώς και τρεις γεωργικοί ελκυστήρες.

Το Τμήμα Δασών αναφέρει ότι τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

(Φωτογραφία αρχείου) 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top