Τον είδαν να αυτοπυρπολείται και «έμειναν» με την καρδία τους - Πανικός σε σταθμό τρένου στο Τόκιο

Τον είδαν να αυτοπυρπολείται και «έμειναν» με την καρδία τους - Πανικός σε σταθμό τρένου στο Τόκιο

Περιλούστηκε με λάδι και έβαλε φωτιά.

Δύο άνθρωποι υπέστησαν καρδιακή προσβολή όταν είδαν έναν επιβάτη του τρένου υψηλής ταχύτητας Shinkansen, που είχε αναχωρήσει από το Τόκιο με προορισμό την Οζάκα, να βάζει φωτιά στον εαυτό του, ανακοίνωσε η ιαπωνική εταιρεία σιδηροδρόμων Central Japan Railway (CJR).

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν στην CJR ότι «επιβάτης του τρένου περιλούστηκε με λάδι και αυτοπυρπολήθηκε», σύμφωνα με εκπρόσωπο της εταιρείας. «Η φωτιά ξεκίνησε από τις τουαλέτες, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε, και επιβάτες έχουν τραυματισθεί», εξήγησε εκπρόσωπος της πυροσβεστικής υπηρεσίας. Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο NHK θόρυβος έκρηξης ακούστηκε κοντά στις τουαλέτες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τράμπ προσκάλεσε στην Ουάσιγκτον τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πρώτο "Συμβούλιο Ειρήνης" που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Φεβρουαρίου, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE