Υπόθεση ξυλοδαρμού Κοιλανίου: Του τράβηξε την κουκούλα και τον αναγνώρισε!-Εννέα ραφές στο κεφάλι

Υπόθεση ξυλοδαρμού Κοιλανίου: Του τράβηξε την κουκούλα και τον αναγνώρισε!-Εννέα ραφές στο κεφάλι

Άγριος ξυλοδαρμός (29/06) τα μεσάνυχτα στο Κοιλάνι. Πήραν τον νόμο στα χέρια τους δυο συγχωριανοί και έσπασαν το κεφάλι του 38χρονου ιδιοκτήτη καφενείου.

Υπόθεση επίθεσης και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης εξετάζει η Αστυνομία στη Λεμεσό. Για την υπόθεση συνελήφθη ένας 64χρονος και ένας 34χρονος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία , γύρω στα μεσάνυχτα, λήφθηκε πληροφορία ότι στο χωριό Κοιλάνι της επαρχίας Λεμεσού, υπήρχε τραυματισμένο ένα πρόσωπο.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας, όπου εντόπισαν τραυματισμένο 38χρονο, ο οποίος έφερε τραύμα στο κεφάλι και εκδορές στα χέρια. Σύμφωνα με τον 38χρονο, ενώ κατευθυνόταν πεζός στο σπίτι του, δέχθηκε επίθεση από δύο άγνωστους άνδρες, οι οποίοι είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες.

Ο 38χρονος αντέδρασε και κατάφερε και αναγνώρισε τον ένα εκ των δραστών (όπως πληροφορείται η ιστοσελίδα μας, tothemaonline.com,  ο 38χρονος τράβηξε την κουκούλα του ενός εκ των δυο δραστών και είδε το πρόσωπό του), ενώ ο δεύτερος τον κτύπησε στο κεφάλι με κάποιο αντικείμενο (προφανώς σίδερο).

Στη σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο που παρέλαβε και μετέφερε τον τραυματία στις πρώτες βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, όπου του έγιναν εννέα συρραφές στο κεφάλι και κρατήθηκε για προληπτικούς λόγους.

 

Σε σχέση με την  υπόθεση η Αστυνομία προχώρησε βάσει δικαστικού εντάλματος στη σύλληψη ενός προσώπου, ηλικίας 64 ετών.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Συναντήσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κατάθεση υποψηφιότητας από τον διαγραφέντα Κωστή Ευσταθίου, συναινετικές διαδικασίες οι οποίες για κάποια στελέχη και πρώην μέλη της ΕΔΕΚ, θα μπορούσαν να ενώσουν το κόμμα, όλα αυτά, συνθέτουν το σημερινό σκηνικό, ημέρα κατά την οποία, ο Κωστής Ευσταθίου, θα προχωρήσει στην απόφασή του, να καταθέσει ενώπιον του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, την υποψηφιότητά του, για την προεδρία του κόμματος. Μέχρι στιγμής, υποψήφιοι για την προεδρία της ΕΔΕΚ, είναι οι, Μορφάκης Σολομωνίδης και Μάριος Χαννίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE