LIFESTYLE

Έκλεισε τα στόματα! (ΦΩΤΟ) Ποιά Κύπρια τραγουδίστρια σήκωσε δίκαια το βραβείο στα MAD χθες βράδυ;

Έκλεισε τα στόματα! (ΦΩΤΟ) Ποιά Κύπρια τραγουδίστρια σήκωσε δίκαια το βραβείο στα MAD χθες βράδυ;

Εδώ και ένα περίπου χρόνο, όλο το μουσικόφιλο κοινό σε Κύπρο κι Ελλάδα, βλέπει την καριέρα της συμπατριώτισσάς μας να έχει μια σταθερή πορεία προς τα πάνω, έστω κι αν κάποιοι καλοθελητές θέλουν ακόμη να βλέπουν φαντάσματα και να την κατακρίνουν με κάθε ευκαιρία.

Η Μαρία Έλενα Κυριάκου λοιπόν, αφού κατάφερε (από το πουθενά) να κερδίσει την αγάπη και την εμπιστοσύνη του κοινού, βγήκε με σχετική άνεση μάλιστα, νικήτρια στο πρώτο ελληνικό The Voice.

Ακολούθως κέρδισε το εισιτήριο για τη Βιέννη και την εκπροσώπηση της χώρας στον 60ο διαγωνισμό της Eurovision με την χθεσινοβραδινή ανακοίνωση των αποτελεσμάτων να έρχεται να τριτώνει το… καλό!

Για μια ακόμη φορά ο κόσμος που την αγάπησε από την πρώτη στιγμή, δεν σταματά να τη στηρίζει κι έτσι στα φετινά MAD Video Awards αναδείχθηκε με τη ψήφο των τηλεθεατών του μουσικού καναλιού η καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη καλλιτέχνης της χρονιάς.

Σε καλή μεριά λοιπόν το πολύτιμο βραβείο και μακάρι η Κύπρια τραγουδίστρια να συνεχίσει να μας εντυπωσιάζει με τις επιτυχίες και τις εμφανίσεις της.

Δεν θα μπορούσαμε ωστόσο να μην αναφέρουμε πως η μοναδική παραφωνία της βραδιάς, θεωρείται η ατυχής στιλιστική της επιλογή, που ομολογουμένως δεν την κολάκευε ιδιαίτερα. Εννοείται πως έχουμε δει το πανέμορφο κορίτσι από τη Λάρνακα και με πολύ καλύτερα outfits.

Στέφανος Χαραλάμπους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top