Σχολικό λεωφορείο: Πώς θα λειτουργήσει η μεταφορά μαθητών στα δημοτικά
06.06.2022 - 14:27
Κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει με τα λεωφορεία για την πιλοτική εφαρμογή της παραλαβής μαθητών από σπίτι σε σπίτι σε συγκεκριμένα δημοτικά σχολεία.
Σύμφωνα με τον Υπουργό Μεταφορών Γιάννη Καρούσο, κάποια από τα σχολεία είναι σε αστικά κέντρα, στα ορεινά, σε απομακρυσμένες περιοχές. «Στόχος να ξεκινήσει και στις πέντε επαρχίες το πιλοτικό πρόγραμμα. Θα υπάρχει συνοδός στο λεωφορείο, παραλαμβάνει τον μαθητή από το σπίτι σε συγκεκριμένη ώρα, και όταν τελειώσει το σχολείο θα τον πάρει πίσω στο σπίτι του για να τον παραλάβει εξουσιοδοτημένο άτομο όπως γονείς, παππούς γιαγιά..», σημείωσε ο Υπουργός μιλώντας στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» του ΑΝΤ1.
Θα δούμε τα προβλήματα που θα προκύψουν και στόχος είναι τον Σεπτέμβριο του 2023 να εφαρμοστεί σε όλα τα δημοτικά.
Γύρω στις 9.20 το βράδυ χθες Παρασκευή [02/05], λήφθηκε πληροφορία που ανέφερε ότι, αριθμός νεαρών προσώπων έθεσαν φωτιά σε καλάθους σκουπιδιών, εντός του ποταμού στη Γερμασόγεια, στην περιοχή της οδού Χρίστου Κράνου.