ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πάνω από πέντε χτυπήματα στο κεφάλι δέχθηκε η Γεωργία Χαραλάμπους - Υπόθεση φόνου εκ προμελέτης διερευνά η Αστυνομία

Πάνω από πέντε χτυπήματα στο κεφάλι δέχθηκε η Γεωργία Χαραλάμπους - Υπόθεση φόνου εκ προμελέτης διερευνά η Αστυνομία

Χειροπέδες στον 84χρονο που σκότωσε την σύζυγο του, χτυπώντας την με σφυρί στο κεφάλι, πέρασαν οι Αρχές. To περιστατικό σημειώθηκε στην οικία όπου διέμεναν με την σύζυγο, στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη στη Λεμεσό, το πρωί της Δευτέρας 06 Ιουνίου.

Υπόθεση φόνου εκ προμελέτης, για σκοπούς διευκόλυνσης των ανακρίσεων διερευνά η Αστυνομία. 

Στην σκηνή μετέβησαν και οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου, όπου διενήργησαν αυτοψία, ενώ από νενομισμένη νεκροτομή στη σορό της 82χρονης αναμένεται να διαπιστωθούν από τα ακριβή αιτία θανάτου της.

Ο 84χρονος μετέβη στην Αστυνομία και ανέφερε ότι σκότωσε την 82χρονη σύζυγο του Γεωργία Χαραλάμπους. Αμέσως έσπευσαν στο σημείο οι Αρχές, όπου στην αυλή της οικίας εντοπίστηκε νεκρή η 82χρονη.  Σε κατάθεση του ο 84χρονος ανέφερε ότι είχαν προσωπικές διαφορές, ενώ διαπιστώθηκε ότι το θύμα είχε πάνω από πέντε χτυπήματα στο κεφάλι. 

Εναντίον του 84χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Υπήρξε συζήτηση για προσωπικά θέματα πριν το φονικό στη Λεμεσό - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του θύματος

Ο Επικεφαλής του ΤΑΕ Λεμεσού, κ. Λευτέρης Κυριάκου δήλωσε ότι, «Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο και μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού προσήλθαν στο μέρος, όπου διαπιστώθηκε πως, πράγματι, στην αυλή της οικίας ήταν νεκρή η 82χρονη. Αμέσως αποκόπηκε η σκηνή και γίνονται επιτόπιες εξετάσεις για το συμβάν»

Ερωτηθείς για τα κίνητρα του φόνου, ο κ. Κυριάκου δήλωσε πως «φαίνεται να υπήρξε συζήτηση για προσωπικά θέματα μεταξύ τους και ο 84χρονος την κτύπησε με σφυρί στο κεφάλι».

Οι έρευνες της Αστυνομίας βρίσκονται σε εξέλιξη, καθώς λαμβάνουν καταθέσεις τόσο από τα παιδιά τους όσο και από γείτονες της περιοχής  Όπως προαναφέραμε, το ζεύγος δεν απασχόλησε στο παρελθόν την Αστυνομία.

Υπενθυμίζουμε ότι, άνδρας μετέβηκε στην Αστυνομία το πρωί της Δευτέρας (06/06) και ανέφερε ότι σκότωσε την γυναίκα του με σφυρί στο κεφάλι. Η δολοφονία σημειώθηκε στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη στη Λεμεσό, θέτοντας σε συναγερμό τις Αρχές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top