LIKE ONLINE

Πέταξε το κινητό της γυναίκας του στην πισίνα επειδή της μιλούσε κι εκείνη χάζευε στα social media

Πέταξε το κινητό της γυναίκας του στην πισίνα επειδή της μιλούσε κι εκείνη χάζευε στα social media

Η γυναίκα είναι έξαλλη όπως ανέφερε στα social media, και του ζητάει να της το αντικαταστήσει.

Ένας σύζυγος πέταξε το τηλέφωνο της γυναίκας του στην πισίνα τους αφού δεν τον άκουσε όταν της είπε να μην κοιτάει το κινητό. Σε μια ανάρτηση που ανέβηκε στο reddit η σύζυγος με ανώνυμο post, αναφέρθηκε στο περιστατικό που συνέβη σε χώρα του εξωτερικού.

Η σύζυγος ξεκίνησε την ανάρτησή της εξηγώντας ότι με τον σύζυγό της είναι μαζί δυόμισι χρόνια και παντρεμένοι έξι μήνες.

«Είμαι άνθρωπος που ασχολείται με πολλές εργασίες και έτσι θα μπορούσα να επικεντρωθώ στο να κάνω δύο πράγματα ταυτόχρονα, όπως να τσεκάρω το Instagram μου ενώ τον ακούω», έγραψε η γυναίκα.

Στη συνέχεια μίλησε για το «τελεσίγραφο» του, στο οποίο της είπε την επόμενη φορά που θα τη δει να χρησιμοποιεί το τηλέφωνο ενώ ήταν μαζί του, το κινητό «θα έπρεπε να φύγει».«Σκέφτηκα ότι ήταν υπερβολικό τελεσίγραφο γιατί δεν είναι ότι τον αγνοώ όταν μιλάει για σοβαρά πράγματα. Αλλά θέλει απλώς να ακούω στο 200% όταν μιλάει ακόμα και για ασήμαντα πράγματα», τόνισε η κοπέλα.

Τι συνέβη

Όπως ανέφερε η γυναίκα, οι δυο τους ήταν στην κουζίνα όταν ο σύζυγός της μιλούσε ενώ εκείνη κοιτούσε το κινητό της. Αν και αυτά που της έλεγε δεν ήταν σοβαρά, ωστόσο της υπενθύμισε τι της έχει πει για το κινητό.

Εκείνη συνέχισε να το κοιτάει όμως. Τότε ο σύζυγός της νευρίασε και σηκώθηκε, της πήρε το τηλέφωνο από το χέρι και «βγήκε έξω» ενώ εκείνη του φώναζε ρωτώντας τον που το πάει.

«Βγήκε έξω και το πέταξε στην πισίνα ενώ τον έβλεπα. Δεν το πίστευα. Άρχισα να του φωνάζω», ανέφερε η γυναίκα.«Είχαμε μια τεράστια λογομαχία και αποφάσισε να μπει στο αυτοκίνητό του και να φύγει για τα Starbucks. Του έστειλα μήνυμα ότι αυτό που έκανε ήταν απαράδεκτο και ότι περιμένω να αντικαταστήσει το τηλέφωνό μου το συντομότερο δυνατό», συμπλήρωσε η γυναίκα.

Συνέχισε να σημειώνει ότι είχαν άλλη μια διαμάχη, και όταν έφτασε στο σπίτι, συνέχισε να επιμένει να αντικατασταθεί το τηλέφωνό της.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Οι ΗΠΑ καταρρίπτουν το αφήγημα Τατάρ - Δίνουν χρόνο στην αποστολή της Ολγκίν

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

Μαρίνα Σάττι: Τι δήλωσε η ομάδα της για την ελληνική συμμετοχή και το μήνυμα της τραγουδίστριας

Εντόπισαν 113 κροτίδες σε οικία ανήλικου στη Λευκωσία - Αναμένεται να κληθεί για ανάκριση - Φωτογραφία



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top