Στοιχεία «έκαψαν» 33χρονο - Συνελήφθη για φωτιά σε Κρατικό δάσος στη Λεμεσό

Στοιχεία «έκαψαν» 33χρονο - Συνελήφθη για φωτιά σε Κρατικό δάσος στη Λεμεσό

Στη σύλληψη άντρα ηλικίας 33 ετών, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού Κρατικού δάσους, προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας.

Ο εμπρησμός διαπράχθηκε γύρω στις 10.00 το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, 20 Ιουνίου, στις παρυφές του Κρατικού δάσους στην περιοχή του χωριού Διερώνα, στη Λεμεσό. Την πυρκαγιά κατέσβησαν μέλη του Τμήματος Δασός, ενώ από τις εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι η φωτιά είχε τεθεί κακόβουλα.

Αφού για τον εμπρησμό προέκυψαν στοιχεία εναντίον του 33χρονου υπόπτου, εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης του. Αυτός εντοπίστηκε και συνελήφθη λίγο πριν τις 8.00 χθες το βράδυ και τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Καλού Χωριού.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές 2026: Όταν τα ψηφοδέλτια γίνονται σωσίβια και τα πρόσωπα καθορίζουν την επιβίωση

Βουλευτικές 2026: Όταν τα ψηφοδέλτια γίνονται σωσίβια και τα πρόσωπα καθορίζουν την επιβίωση

Από το ΔΗΚΟ και την ΕΔΕΚ, μέχρι ΔΗΣΥ, ΑΚΕΛ, ΕΛΑΜ, ΑΛΜΑ και Οικολόγους – οι παραδοσιακές δυνάμεις αναζητούν ισχυρούς «κράχτες» ενώ νέα πρόσωπα και κινήματα, όπως ο Φειδίας Παναγιώτου και ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης, απειλούν να ανατρέψουν τις ισορροπίες. Η τρίτη θέση, δεν είναι πια πεδίο διαμαρτυρίας, αλλά στοχευμένη δύναμη, και τα ψηφοδέλτια, θα καθορίσουν ποιοι θα επιβιώσουν.