Στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στις Βρυξέλλες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στις Βρυξέλλες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης συμμετέχει στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που πραγματοποιούνται σήμερα και αύριο.

Στην ατζέντα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου περιλαμβάνονται το Ουκρανικό, οικονομικά θέματα και η διάσκεψη για το μέλλον της Ευρώπης.

Ανακοίνωση της Προεδρίας αναφέρει ότι στο περιθώριο της Συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα έχει την ευκαιρία να συναντηθεί με Ευρωπαίους αρχηγών κρατών ή κυβερνήσεων και να συζητήσει μαζί τους θέματα κοινού ενδιαφέροντος, αλλά και να τους ενημερώσει για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις νέες προκλήσεις και απειλές της Τουρκίας.

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συνοδεύουν στις Βρυξέλλες ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Μάριος Πελεκάνος και ο Υφυπουργός παρά τω Προέδρω Κυριάκος Κούσιος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απαντά στις αντιδράσεις για τον κατώτατο μισθό ο Μουσιούττας - Ποιος ο ρόλος του Υπουργείου

Απαντά στις αντιδράσεις για τον κατώτατο μισθό ο Μουσιούττας - Ποιος ο ρόλος του Υπουργείου

Στόχος της απόφασης της Kυβέρνησης είναι η διαφύλαξη της αγοραστικής δύναμης των εργαζομένων, χωρίς να τεθεί σε κίνδυνο η βιωσιμότητα των επιχειρήσεων, δήλωσε ο Υπουργός Εργασίας, Μαρίνος Μουσιούττας, σχολιάζοντας τις αντιδράσεις για την αύξηση στον κατώτατο μισθό.

BEST OF TOTHEMAONLINE