LIFESTYLE

Γεννητούρια στην ελληνική showbiz - Σε πελάγη το ζευγάρι

Γεννητούρια στην ελληνική showbiz - Σε πελάγη το ζευγάρι

Σε πελάγη ευτυχίας βρίσκονται η Ρεγγίνα Κουρή και ο σύζυγός της, Γιώργος Λαμπράκης. Το ζευγάρι που είναι μαζί εδώ και πολλά χρόνια και έχει μια όμορφη κόρη, την Αγάπη, υποδέχθηκε με χαρά το νέο μέλος της οικογένειάς του.


Η Ρεγγίνα Κουρή που έχει συνδέσει το όνομά της όλα αυτά τα χρόνια με το Mad έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της την Τρίτη 28 Ιουνίου. Το δεύτερο παιδί του ζευγαριού είναι και αυτό κορίτσι και γεννήθηκε το πρωί της Τρίτης στις 11 και 10.

Γέννησε το δεύτερο παιδί της η Ρεγγίνα Κουρή

Η μικρή γεννήθηκε περίπου 3,5 κιλά και τόσο η ίδια όσο και η μητέρα της χαίρουν άκρας υγείας.

Ιδιαίτερα χαρούμενη με τον ερχομό της δεύτερης κόρης της, η Ρεγγίνα Κουρή έκανε μια ανάρτηση στο Instagram της αναφέροντας ότι η μικρή τους ήρθε στον κόσμο.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Regina Kouri (@regrinia)

 

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί το 2015 σε μία σεμνή τελετή στον Αγιο Δημήτριο Ψυχικού, με τη Ρεγγίνα Κουρή να εντυπωσιάζει με το Celia Kritharioti νυφικό της. Ο γάμος είχε γίνει παρουσία λίγων φίλων και αγαπημένων προσώπων.

Είχε ακολουθήσει ένα μεγάλο γαμήλιο πάρτι στο Κτήριο 56, «Ελληνικός Κόσμος». Κάτω από τις λέξεις Drunk In Love, οι δυο τους έφεραν εις πέρας μία νύχτα που θα μείνει αξέχαστη σε όλους τους καλεσμένους.Δυο χρόνια μετά τον γάμο, τον Νοέμβρη του 2017 το ζευγάρι απέκτησε την πρώτη κόρη του. Τότε η ρεγγίνα Κουρή είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία με ένα πατουσάκι καλοσωρίζοντας το κορίτσι της.

Τώρα, όμως, ήρθε και το δεύτερο κορίτσι για να ολοκληρώσει την ευτυχία τους, με το ζευγάρι να είναι στα καλύτερά του.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top