Υπουργός Μεταφορών: Υποβλήθηκε σε επέμβαση «Θα με κρατήσει για λίγες ημέρες μακριά από τις επάλξεις»

Υπουργός Μεταφορών: Υποβλήθηκε σε επέμβαση «Θα με κρατήσει για λίγες ημέρες μακριά από τις επάλξεις»

Επέμβαση στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας έκανε σήμερα Πέμπτη 14 Ιουλίου ο Υπουργός Μεταφορών Γιάννης Καρούσος.

Σύμφωνα με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, η επέμβαση του ήταν προγραμματισμένη και για λίγες μέρες θα απουσιάζει από τα καθήκοντα του.

«Μια προγραμματισμένη επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκα σήμερα, θα με κρατήσει για λίγες ημέρες μακριά από τις επάλξεις. Ευχαριστώ από καρδιάς το ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας για τις άψογες υπηρεσίες που μου έχουν προσφέρει.» 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE:  Βρετανικά μαχητικά Typhoon και F-35 πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο -«Είμαι ακόμα ζωντανός» απαντά ο Νετανιάχου στις φήμες για τον θάνατό του

LIVE: Βρετανικά μαχητικά Typhoon και F-35 πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο -«Είμαι ακόμα ζωντανός» απαντά ο Νετανιάχου στις φήμες για τον θάνατό του

Με νέους βομβαρδισμούς για… πλάκα στο νησί του Ιράν Χαργκ απείλησε ο Ντόναλντ Τραμπ, ένα 24ωρο μετά τις αμερικανικές επιθέσεις που έπληξαν στρατιωτικούς στόχους στο στρατηγικής σημασίας νησί και ενώ ο πόλεμος εισέρχεται στην 16η μέρα του. «Όχι» Τραμπ σε έναρξη συνομιλιών για τερματισμό του πολέμου - Ισραήλ και Λίβανος θα πραγματοποιήσουν συνομιλίες σε Παρίσι ή Κύπρο - «Πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ» λέει ο Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE