ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πάει για προσωποκράτηση ο 43χρονος «πρωταγωνιστής» του επίμαχου βίντεο

Πάει για προσωποκράτηση ο 43χρονος «πρωταγωνιστής» του επίμαχου βίντεο

Ένα αυτοκίνητο το οποίο αποδείχθηκε χαλασμένο, αποτέλεσε την αιτία του πρωτοφανούς επεισοδίου βίας που εκτυλίχθηκε στη Λάρνακα εναντίον 29χρονης γυναίκας, από το Κονγκό, το οποίο, μέσω βίντεο, έκανε το γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας σάλο ανάμεσα στην κοινή γνώμη.

Οι ανακριτές του ΤΑΕ Λάρνακας κάνουν αγώνα δρόμου προκειμένου να ολοκληρώσουν το ανακριτικό έργο, ώστε την Παρασκευή (15/7) να καταχωρίσουν την υπόθεση του 43χρονου Ελληνοκύπριου μηχανικού, κάτοικου Λάρνακας, ενώπιον του δικαστηρίου. Εφόσον, όμως, μέχρι αύριο το πρωί δεν ολοκληρωθούν οι ανακρίσεις, τότε η Αστυνομία θα ζητήσει από το δικαστήριο την έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του υπόπτου, κάτι που φαντάζει ως το πιο πιθανό σενάριο. Στόχος των ανακριτών της υπόθεσης είναι μέχρι ο 43χρονος, ο οποίος είναι νυμφευμένος, αφεθεί ελεύθερος, η υπόθεσή του να έχει καταχωρισθεί στο δικαστήριο. Η σύλληψη του υπόπτου έγινε σήμερα το μεσημέρι.

Εναντίον του διερευνώνται αδικήματα επίθεσης και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης. Οδηγήθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Λάρνακας, όπου στην παρουσία του δικηγόρου του ανακρίθηκε κι έδωσε τους δικούς του ισχυρισμούς αναφορικά με το επεισόδιο βίας σε βάρος της Αφρικανής, το οποίο μέσω του βίντεο που κυκλοφόρησε έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως φαίνεται στο επίμαχο βίντεο, ο άνδρας επιτίθεται με κλωτσιές και γροθιές εναντίον της ανυπεράσπιστης γυναίκας, η οποία κρατά στην αγκαλιά της το βρέφος της. Η κοπέλα κάθεται στο έδαφος, φωνάζει και διαμαρτύρεται, ενώ ο άνδρας, φανερά εκνευρισμένος, στέκεται από πάνω της, την κτυπά αλύπητα με τα χέρια και την κλοτσά.

Όλα αυτά διαδραματίζονται μπροστά στα έντρομα μάτια κι άλλων προσώπων, Αφρικανών υπηκόων, οι οποίοι παρακολουθούν το περιστατικό βίας από γειτονικό σπίτι. Το συμβάν εκτυλίχθηκε έξω από πολυκατοικία στη Λάρνακα το απόγευμα της Τετάρτης (13/7), με την παραπονούμενη να προβαίνει αργότερα την ίδια μέρα, γύρω στις 7μ.μ., σε σχετική καταγγελία στην Αστυνομία. Τις απίστευτες σκηνές βίας κατάφερε να καταγράψει περίοικος με το κινητό του τηλέφωνο. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, το βίντεο κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προκαλώντας οργή και προβληματισμό στους πολίτες, οι οποίοι σχολίασαν με αποτροπιασμό τ’ όλο συμβάν. Εκτός από τη βία που άσκησε σε βάρος της νεαρής Αφρικανής, στο ίδιο βίντεο ο δράστης φαίνεται να επιτίθεται κι εναντίον του αδελφού της παραπονούμενης, ο οποίος προφανώς είχε μεταβεί στο μέρος για να ζητήσει εξηγήσεις για την πράξη και την συμπεριφορά του 43χρονου. Στη συνέχεια ο άνδρας επιστρέφει πάνω από τη γυναίκα και την κτυπά ξανά με τα χέρια του. Στο εξοργιστικό βίντεο διακρίνεται ακόμα ένας άνδρας, πιθανόν Ελληνοκύπριος, ο οποίος επιχειρεί να απωθήσει και να σταματήσει τον δράστη από το να κτυπά την 29χρονη.

Το χαλασμένο αυτοκίνητο

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας, ο δράστης της επίθεσης φαίνεται να πώλησε πριν από μία εβδομάδα ένα αυτοκίνητο στην νεαρή γυναίκα. Μετά την πληρωμή, η Αφρικανή μετέφερε το αυτοκίνητο για έλεγχο σε μηχανικό, ο οποίος διαπίστωσε ότι το συγκεκριμένο όχημα ήταν ελαττωματικό και παρουσίαζε αρκετές βλάβες.

Όταν η γυναίκα επισκέφθηκε τον δράστη της επίθεσης για να ζητήσει τα λεφτά της πίσω, αυτός αρνήθηκε να της τα δώσει και ακολούθησε έντονη λογομαχία μεταξύ τους, μ’ επακόλουθο σε κάποια στιγμή την ακραία αντίδραση του άνδρα, ο οποίος άσκησε βία εναντίον της γυναίκας, όπως άλλωστε φαίνεται στο επίμαχο βίντεο.

Δείτε το βίντεο:

Σχετικά άρθρα:

Στα χέρια της Αστυνομίας ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γυναίκα στη Λάρνακα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφίες

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Πτώμα στη Σωτήρα: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού

Ανείπωτη θλίψη για την 8χρονη Καισσαριανή: Πότε θα γίνει η κηδεία - Η παράκληση της οικογένειας

«Θα σε σκοτώσω» - Μαθητής στη Γαλλία γρονθοκόπησε, χαστούκισε και απείλησε καθηγητή επειδή του έκανε παρατήρηση



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top