ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βγήκε τσάρκα η Αστυνομία – Πρέπει να τους τέλειωσε το χαρτί με τόσες καταγγελίες

Βγήκε τσάρκα η Αστυνομία – Πρέπει να τους τέλειωσε το χαρτί με τόσες καταγγελίες

Μάτι δεν έκλεισαν χθες βράδυ οι Αστυνομικοί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Σύμφωνα με τα όσα περιγράφει το σχετικό δελτίο της Αστυνομίας, στο πλαίσιο πρόληψης και πάταξης της εγκληματικότητας και εμπέδωσης του αισθήματος ασφάλειας του πολίτη, πραγματοποιήθηκαν μέχρι τις πρωινές ώρες σήμερα, παγκύπριες και συντονισμένες εκστρατείες και επιχειρήσεις της Αστυνομίας.

Κατά τη διάρκεια των εκστρατειών, ελέχθησαν παγκύπρια 146 οχήματα και 184 πρόσωπα. 
Επίσης, διενεργήθηκαν έλεγχοι σε 237 νυκτερινά κέντρα, στη διάρκεια των οποίων έγιναν 75 καταγγελίες για αδικήματα που αφορούν τον Περί Κέντρων Αναψυχής Νόμο, καθώς και για κάπνισμα. 

Εξάλλου, στη Λεμεσό, έγινε συντονισμένη επιχείρηση από μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού, (Ο.Π.Ε., Τροχαία, ΟΥΛ.Α.Ε.) της ΜΜΑΔ και του Ε.Ο.ΜΟ., κατά τη διάρκεια της οποίας, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 36 ηλεκτρονικοί υπολογιστές από υποστατικό στη Λεμεσό. Έγιναν 27 καταγγελίες για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης, 44 καταγγελίες για τροχαία αδικήματα, ενώ συνελήφθησαν και τρία πρόσωπα εναντίον των οποίων εκκρεμούν 46 εντάλματα προστίμων. 

Επιπρόσθετα, έγιναν, περιπολίες σε πάρκα και άλλα σημεία όπου παρατηρείται οχληρία από νεαρά πρόσωπα, καθώς και σε άλλες περιοχές για την πρόληψη των διαρρήξεων και κλοπών. 
Επιπρόσθετα, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων (Ο.Π.Ο.Δ.) Αρχηγείου και Ο.Π.Ο.Δ. Αυδήμου, μεταξύ των ωρών 6 π.μ. χθες και 6.30 π.μ. σήμερα, διενήργησαν ελέγχους τροχαίας στους αυτοκινητόδρομους, κατά τη διάρκεια των οποίων έγιναν 88 καταγγελίες για παράβαση ορίου ταχύτητας, 24 καταγγελίες για οδήγηση υπό την επήρρεια αλκοόλης, 54 άλλες καταγγελίες για τροχαία αδικήματα, 120 εξώδικες παρατηρήσεις και 7 εξώδικες προειδοποιήσεις. 

Οι συντονισμένες επιχειρήσεις της Αστυνομίας, συνεχίζονται σε μια προσπάθεια να προληφθεί και να παταχθεί κάθε μορφή παρανομίας, στοχεύοντας στην περαιτέρω εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top