ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιατί ο Χατζηπαντέλα συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη για την Ευλογία των πιθήκων - Νέα πανδημία;

Γιατί ο Χατζηπαντέλα συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη για την Ευλογία των πιθήκων - Νέα πανδημία;

Η ευλογία των πιθήκων έρχεται να αναστατώσει την υγειονομική εικόνα , πριν ακόμα καλά καλά η Παγκόσμια κοινότητα, ορθοποδόσει με την πανδημία του κορωνοϊου, που βρίσκεται σε έξαρση τις τελευταίες εβδομάδες και στην Κύπρο.

Η ευλογιά των πίθηκων έχει προκαλέσει παγκόσμιο συναγερμό με τον ΠΟΥ να κρούει το καμπανάκι κινδύνου.

Ο παγκόσμιος συναγερμός, κινητοποίησε άμεσα και τις Κυπριακές αρμόδιες αρχές, με τον Υπουργό Υγείας, Μιχάλη Χατζηπαντέλα να συγκαλεί έκτακτη σύσκεψη , με θέμα την ετοιμότητα μας ως χώρα στο ενδεχόμενο κρουσμάτων ευλογιάς των πιθίκων.

Η σύσκεψη θα πραγματοποίηθεί τη Δευτέρα στις 9 το πρωί στο νοσοκομείο αναφοράς, το οποίο είναι το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Είναι οι αρμόδιες Υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας σε ετοιμότητα για να αντιμετωπίσουν περιστατικά της ευλογιάς των πιθήκων; Οσα αναφέρονται σε πρώτο στάδιο, αναφέρουν πως η Κύπρος βρίσκεται σε ετοιμότητα βάσει των πρωτοκόλλων που έχουν ετοιμαστεί. Μην ξεχνάμε πως η πανδημία του κορωνοϊου, δημιούργησε ήδη ένα προηγούμενο στην αντιμετώπιση υγειονομικών κρίσεων στη χώρα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top