ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυπριακό, Ουκρανία και τουρκική προκλητικότητα θα συζητήσουν Κασουλίδης-Δένδιας

Κυπριακό, Ουκρανία και τουρκική προκλητικότητα θα συζητήσουν Κασουλίδης-Δένδιας

Το Κυπριακό, η εντεινόμενη τουρκική προκλητικότητα, αλλά και οι συνέπειες της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία είναι μεταξύ των θεμάτων που θα συζητήσουν την Πέμπτη στη Λευκωσία οι Υπουργοί Εξωτερικών Κύπρου και Ελλάδας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του κυπριακού ΥΠΕΞ, ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, Νίκος Δένδιας, πραγματοποιεί αύριο, επίσκεψη εργασίας στην Κύπρο. Στο πλαίσιο της επίσκεψης θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Υπουργό Εξωτερικών, Ιωάννη Κασουλίδη, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσουν διευρυμένες διαβουλεύσεις με τη συμμετοχή αντιπροσωπειών των δύο Υπουργείων Εξωτερικών.

Με το πέρας των διαβουλεύσεων, οι δύο Υπουργοί θα προβούν σε δηλώσεις στους εκπροσώπους των μέσων μαζικής ενημέρωσης (στις 13:40), προστίθεται.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων των κ. Κασουλίδη και Δένδια αναμένεται να βρεθούν, μεταξύ άλλων, οι διμερείς σχέσεις και το πλαίσιο περαιτέρω εμβάθυνσης της συνεργασίας σε εθνικά, περιφερειακά και διεθνή ζητήματα, το Κυπριακό και ο τρόπος με τον οποίο η πλευρά μας αντιλαμβάνεται τα επόμενα βήματα, η εντεινόμενη τουρκική προκλητικότητα, οι συνέπειες της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία και η συντονισμένη αντίδραση της ΕΕ, οι πολυμερείς σχηματισμοί συνεργασίας στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και της ευρύτερης Μέσης Ανατολής καθώς και άλλα περιφερειακά ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος.

Κατά την παρουσία του στην Κύπρο ο κ. Δένδιας θα απευθύνει ομιλία στην ετήσια Σύνοδο των Αρχηγών Διπλωματικών Αποστολών της Κυπριακής Δημοκρατίας, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top