ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Με ρόπαλο και δύο μαχαίρια έκανε βόλτες 61χρονος - Θετικός και στο νάρκοτεστ

Με ρόπαλο και δύο μαχαίρια έκανε βόλτες 61χρονος - Θετικός και στο νάρκοτεστ

Στην σύλληψη εντός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχή επιθετικών οργάνων και μαχαιροφορίας καθώς και οδήγησης υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου την 1.8.22 στις 19:30 μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Πάφου ανέκοψαν για έλεγχο ένα αυτοκίνητο το οποίο οδηγείτο από 61χρονο, μόνιμο κάτοικο Κύπρου, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε σιδερένιο ρόπαλο και δύο πτυσσόμενα μαχαίρια.

Ακολούθως αυτός συνελήφθη για παράνομη κατοχή επιθετικών οργάνων και μαχαιροφορία. Επίσης σε έλεγχο νάρκοτεστ που υποβλήθηκε εντοπίστηκε θετικός. Δεύτερο δείγμα που λήφθηκε θα σταλεί για επιστημονικές εξετάσεις στο Γενικό Χημείο του Κράτους.

Στην συνέχεια συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top