ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Χειροπέδες σε 29χρονο - Τον έψαχαν από τον Μάιο για υποβοήθηση παράνομης εισόδου στην Κύπρο

Χειροπέδες σε 29χρονο - Τον έψαχαν από τον Μάιο για υποβοήθηση παράνομης εισόδου στην Κύπρο

Στη σύλληψη 29χρονου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση υποβοήθησης της παράνομης εισόδου στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας, προχώρησε χθες βράδυ η Αστυνομία.

Εναντίον του 29χρονου εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, σχετικά με την πιο πάνω υπόθεση, που διαπράχθηκε στη Λευκωσία, τον Μάιο του 2022.

Ο 29χρονος ανακόπηκε χθες βράδυ, για έλεγχο, σε δρόμο της Λευκωσίας, από μέλη της Αστυνομίας. Αρχικά υπέδειξε πλαστά στοιχεία ταυτότητας στους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για το αυτόφωρο αδίκημα της πλαστοπροσωπίας.

Αφού, εξασφαλίστηκαν τα πραγματικά στοιχεία του, διαπιστώθηκε ότι εναντίον του εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, σχετικά με υπόθεση υποβοήθησης παράνομης εισόδου στο έδαφος της Δημοκρατίας, που διαπράχθηκε τον περασμένο Μάιο.

Ως εκ τούτου συνελήφθη δυνάμει του δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top