ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Προς «sold out» τα ξενοδοχεία – Στα ύψη οι κρατήσεις για το τριήμερο 15αυγούστου

Προς «sold out» τα ξενοδοχεία – Στα ύψη οι κρατήσεις για το τριήμερο 15αυγούστου

Ο Αύγουστος είναι ο κατεξοχήν μήνας διακοπών για τους Κύπριους με πολλές επιχειρήσεις να κλείνουν μέχρι και δύο βδομάδες για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Παράλληλα όμως κορυφώνεται και η τουριστική κίνηση από το εξωτερικό.

Μιλώντας στο ThemaOnline, ο Γενικός Διευθυντής του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων (ΠΑΣΥΞΕ) Φιλόκυπρος Ρουσουνίδης, σημείωσε πως «το τριήμερο του 15αυγούστου είναι από τα πιο δημοφιλή της χρονιάς. Ήδη υπάρχουν αρκετές κρατήσεις και η πληρότητα για το τριήμερο αναμένεται να φτάσει στο ψηλότερο σημείο για φέτος, μέχρι και 90%, ενώ ενδεχόμενος κάποιες ξενοδοχειακές μονάδες να κάνουν και sold out».

Ερωτηθείς ποιες περιοχές της Κύπρου προτιμούν ντόπιοι και ξένοι, ο ΓΔ του ΠΑΣΥΞΕ απάντησε πως «σίγουρα τα παραλιακά μέτωπα είναι πρώτα σε προτίμηση. Παράλληλα όμως βλέπουμε να υπάρχει κινητικότητα και στα ορεινά που φαίνεται ότι θα συνεχίσει να είναι ανοδική».

Στην κυπριακή κουλτούρα υπάρχουν πάντα και οι κρατήσεις της τελευταίας στιγμής. Παράλληλα, όπως τόνισε ο Φιλόκυπρος Ρουσουνίδης, γίνονται κρατήσεις τελευταίας στιγμής και από επισκέπτες από το εξωτερικό λόγω των δυσκολιών που παρουσιάζονται στα αεροδρόμια του εξωτερικού με καθυστερήσεις και ακυρώσεις πτήσεων. Μάλιστα, σύμφωνα με τον κ. Ρουσουνίδη το φαινόμενο αυτό αναμένεται πως θα συνεχίσει και τους επόμενους μήνες.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top