ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πελεκάνος: «Ξεπέρασε τον εαυτό του το ΑΚΕΛ - Προσπαθεί λαϊκίζοντας να εκμεταλλευτεί γεγονότα»

Πελεκάνος: «Ξεπέρασε τον εαυτό του το ΑΚΕΛ - Προσπαθεί λαϊκίζοντας να εκμεταλλευτεί γεγονότα»

Απάντηση στην ανακοίνωση του ΑΚΕΛ έδωσε σήμερα (08/08), με γραπτή του δήλωση ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Μάριος Πελεκάνος, αναφορικά με τις νέες αποκαλύψεις για παρακολουθήσεις.

Όπως αναφέρει ο κ. Πελεκάνος, «είναι απαράδεκτο να διασυνδέεται η χώρα μας ή να αποδίδεται στην Κυβέρνηση οποιαδήποτε ευθύνη αναφορικά με τη δραστηριότητα εταιρειών που εδρεύουν σε άλλες χώρες και οι οποίες ασχολούνται με υψηλής τεχνολογίας λογισμικά».

«Με τη σημερινή του παρέμβαση το ΑΚΕΛ έχει ξεπεράσει τον εαυτό του, αφού προσπαθεί λαϊκίζοντας να εκμεταλλευτεί γεγονότα, προκειμένου να αποδώσει ευθύνες στην Κυβέρνηση», κατέληξε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

Υπενθυμίζεται πως, νωρίτερα με ανακοίνωσή του το ΑΚΕΛ ανέφερε πως, «Η σημερινή σιωπή της κυβέρνησης και του Συναγερμού είναι εκκωφαντική. Το ΑΚΕΛ διαμηνύει ξανά ότι η ομερτά γύρω από το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων πρέπει να σπάσει και η προκλητική ατιμωρησία πρέπει να τερματιστεί. Ο κυπριακός λαός δεν θέλει να είναι η χώρα μας ξέφραγο αμπέλι για δράση διεθνών κατασκοπευτικών δικτύων και παράνομων μηχανισμών μαζικών υποκλοπών και παρακολουθήσεων».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top