ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ελεύθερος ο συνοδηγός καταδίωξης που προκάλεσε τρόμο στη Λάρνακα - Δεν του προσάχθηκε κατηγορία για τα πραγματικά αδικήματα

Ελεύθερος ο συνοδηγός καταδίωξης που προκάλεσε τρόμο στη Λάρνακα - Δεν του προσάχθηκε κατηγορία για τα πραγματικά αδικήματα

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός εξαφάνισης και μη παρουσίασης στοιχείων στο δικαστήριο, που θα μπορούσαν να θέσουν υπό κράτηση τον συνοδηγό, οχήματος που προκάλεσε τρόμο την προηγούμενη Κυριακή , με την τρελή πορεία σε αντίθετη λωρίδα αυτοκινητοδρόμου Αγίας Νάπας - Ριζοελιάς.

Ελεύθερος χωρίς να του προσαχθεί οποιαδήποτε κατηγορία που θα μπορούσε να τον θέσει υπό κράτηση, την στιγμή που οι Αστυνομικοί του ΟΠΕ Πύλας, έδωσαν πλήρη κατάθεση σε Αστυνομικό Σταθμό της περιοχής, με αναλυτικά όσα συνέβησαν κατά την διάρκεια τόσο της καταδίωξης (7/8) όπως και σύλληψης των 2 προσώπων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, παρότι ο οδηγός του οχήματος τέθηκε υπό κράτηση για σωρεία σοβαρότατων αδικημάτων, εντούτοις ο συνοδηγός, αφέθηκε ελεύθερος.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι Αστυνομικοί του ΟΠΕ Πύλας, με κίνδυνο την ίδια τους την ζωή, την Κυριακή (7/8) καταδίωξαν όχημα το οποίο για να αποφύγει έλεγχο , έκανε επαναστροφή μέσα στον αυτοκινητόδρομο Αγίας Νάπας - Ριζοελιάς, και ξεκίνησε μια τρελή πορεία οδηγώντας στην αντίθετη λωρίδα με ιλιγγιώδη ταχύτητα, ενώ τέλος πριν την ακινητοποίηση του συγκρούστηκε με δυο άλλα αυτοκίνητα. Ως εκ θαύματος δεν προκλήθηκε θανατηφόρο, θρηνώντας θύματα,  από την τρελή πορεία του αυτοκινήτου στην αντίθετη λωρίδα.

Άξιο απορίας είναι το γεγονός πως ενώ οι δυο συλληφθέντες παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο , μόνο για τον οδηγό υπήρξε ολοκληρωμένος φάκελος με όλες τις κατηγορίες που τον βαραίνουν, και τέθηκε υπό κράτηση.

Ενδιαφέρον προκαλεί το γεγονός (όπως αναφέρθηκε πιο πάνω) ότι ενώ οι Αστυνομικοί του ΟΠΕ έδωσαν πλήρη κατάθεση της υπόθεσης στον Αστυνομικό Σταθμό της περιοχής τόσο για τον οδηγό όσο και για τον συνοδηγό , ωστόσο ο φάκελος του συνοδηγού δεν έφτασε ποτέ ολοκληρωμένος με όλα τα αδικήματα που κατέθεσαν οι αστυνομικοί του ΟΠΕ Πύλας. Αποτέλεσμα να μην προσαχθεί με τις κατηγορίες που τον βάραιναν πραγματικά όπως η κατοχή ναρκωτικών και η αντίσταση που έφερε στους αστυνομικούς κατά την σύλληψη.

Άγνωστο τι συνέβη και τα αδικήματα δεν παρουσιάστηκαν ποτέ στο δικαστήριο, τη στιγμή που υπήρχε η πλήρης κατάθεση των Αστυνομικών του ΟΠΕ σε Αστυνομικό Τμήμα της Περιοχής.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top