Τραγωδία στην Αίγυπτο: Τουλάχιστον 35 άνθρωποι νεκροί μετά από φωτιά σε εκκλησία

Τραγωδία στην Αίγυπτο: Τουλάχιστον 35 άνθρωποι νεκροί μετά από φωτιά σε εκκλησία

Τραγωδία στην Αίγυπτο, από φωτιά που ξέσπασε στο εσωτερικό εκκλησίας στην πόλη Γκίζα. Έχουν σκοτωθεί 35 άνθρωποι και ακόμα 55 έχουν τραυματιστεί.

Η φωτιά ξέσπασε τη στιγμή που στο εσωτερικό του ναού βρισκόταν περίπου 5.000 πιστοί. Μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής στο σημείο για την κατάσβεση της φωτιάς.

Οι τραυματίες μεταφέρονται με ασθενοφόρα στα νοσοκομεία.

Ο πρόεδρος της Αιγύπτου, Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Κόπτη Πατριάρχη Ταουάντρος Β’ για να του εκφράσει τα συλλυπητήριά του.

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ικανοποίηση ΠτΔ για την υπερκάλυψη ομολόγου της ΚΔ - «Ισχυρή ψήφος εμπιστοσύνης προς την κυπριακή οικονομία»

Ικανοποίηση ΠτΔ για την υπερκάλυψη ομολόγου της ΚΔ - «Ισχυρή ψήφος εμπιστοσύνης προς την κυπριακή οικονομία»

Ισχυρή ψήφο εμπιστοσύνης από τις διεθνείς αγορές προς την κυπριακή οικονομία χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, την υπερκάλυψη κατά 16 φορές της πρόσφατης έκδοσης ομολόγου της Κυπριακής Δημοκρατίας. Οι προσφορές ανήλθαν στα 16,5 δισεκατομμύρια ευρώ, για άντληση 1 δισεκατομμυρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE