Τραγωδία στην Αίγυπτο: Τουλάχιστον 35 άνθρωποι νεκροί μετά από φωτιά σε εκκλησία

Τραγωδία στην Αίγυπτο: Τουλάχιστον 35 άνθρωποι νεκροί μετά από φωτιά σε εκκλησία

Τραγωδία στην Αίγυπτο, από φωτιά που ξέσπασε στο εσωτερικό εκκλησίας στην πόλη Γκίζα. Έχουν σκοτωθεί 35 άνθρωποι και ακόμα 55 έχουν τραυματιστεί.

Η φωτιά ξέσπασε τη στιγμή που στο εσωτερικό του ναού βρισκόταν περίπου 5.000 πιστοί. Μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής στο σημείο για την κατάσβεση της φωτιάς.

Οι τραυματίες μεταφέρονται με ασθενοφόρα στα νοσοκομεία.

Ο πρόεδρος της Αιγύπτου, Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Κόπτη Πατριάρχη Ταουάντρος Β’ για να του εκφράσει τα συλλυπητήριά του.

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι αναπάντητες της Αννίτας, οι τριγμοί στο ΔΗΚΟ και το «όχι» στην υπουργοποίηση

Ανασχηματισμός: Οι αναπάντητες της Αννίτας, οι τριγμοί στο ΔΗΚΟ και το «όχι» στην υπουργοποίηση

Μάδημα της μαργαρίτας κατήντησε η συζήτηση περί ανασχηματισμού, τα επόμενα 24ωρα αναμένονται οι τελικές αποφάσεις. Η παρατεταμένη εκκρεμότητα, αν και δίνει την ευκαιρία στον Νίκο Χριστοδουλίδη να ζυγίσει αντιδράσεις, προκαλεί δυσφορία τόσο στα κόμματα όσο και στα πρόσωπα που εμπλέκονται, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήδεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE