Τραγωδία στην Αίγυπτο: Τουλάχιστον 35 άνθρωποι νεκροί μετά από φωτιά σε εκκλησία

Τραγωδία στην Αίγυπτο: Τουλάχιστον 35 άνθρωποι νεκροί μετά από φωτιά σε εκκλησία

Τραγωδία στην Αίγυπτο, από φωτιά που ξέσπασε στο εσωτερικό εκκλησίας στην πόλη Γκίζα. Έχουν σκοτωθεί 35 άνθρωποι και ακόμα 55 έχουν τραυματιστεί.

Η φωτιά ξέσπασε τη στιγμή που στο εσωτερικό του ναού βρισκόταν περίπου 5.000 πιστοί. Μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής στο σημείο για την κατάσβεση της φωτιάς.

Οι τραυματίες μεταφέρονται με ασθενοφόρα στα νοσοκομεία.

Ο πρόεδρος της Αιγύπτου, Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Κόπτη Πατριάρχη Ταουάντρος Β’ για να του εκφράσει τα συλλυπητήριά του.

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Η δημοσιογραφική διάσκεψη του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη δεν άφησε μόνο πολιτικές και νομικές προεκτάσεις. Ανέδειξε ταυτόχρονα ένα ζήτημα που εδώ και καιρό σιγοβράζει στο εσωτερικό του Δημοκρατικού Συναγερμού: Τη σχέση του κόμματος, με την πολιτική κληρονομιά του ανθρώπου, που το οδήγησε σε δύο συνεχόμενες προεδρικές νίκες, αλλά ο οποίος σήμερα βρίσκεται στο επίκεντρο μιας πρωτοφανούς συζήτησης, για ζητήματα διαφθοράς και πολιτικής ευθύνης.