Τραγωδία στην Αίγυπτο: Τουλάχιστον 35 άνθρωποι νεκροί μετά από φωτιά σε εκκλησία

Τραγωδία στην Αίγυπτο: Τουλάχιστον 35 άνθρωποι νεκροί μετά από φωτιά σε εκκλησία

Τραγωδία στην Αίγυπτο, από φωτιά που ξέσπασε στο εσωτερικό εκκλησίας στην πόλη Γκίζα. Έχουν σκοτωθεί 35 άνθρωποι και ακόμα 55 έχουν τραυματιστεί.

Η φωτιά ξέσπασε τη στιγμή που στο εσωτερικό του ναού βρισκόταν περίπου 5.000 πιστοί. Μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής στο σημείο για την κατάσβεση της φωτιάς.

Οι τραυματίες μεταφέρονται με ασθενοφόρα στα νοσοκομεία.

Ο πρόεδρος της Αιγύπτου, Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Κόπτη Πατριάρχη Ταουάντρος Β’ για να του εκφράσει τα συλλυπητήριά του.

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:00 το 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν. Η κοινή τους παρουσία στο φεστιβάλ είχε συμφωνηθεί κατά την τελευταία συνάντησή τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE