Καμιά ανάπλαση στη Μαρίνα – Σπεύδει στη Λάρνακα ο υπ. Συγκοινωνιών

Καμιά ανάπλαση στη Μαρίνα – Σπεύδει στη Λάρνακα ο υπ. Συγκοινωνιών

Στις 7:00 το πρωί πραγματοποιείται η συνάντηση του υπουργού Συγκοινωνιών και Έργων Μάριος Δημητριάδης, συναντάται εσπευσμένα με τον δήμαρχο Λάρνακας Ανδρέα Λουρουτζιάτη.

Αναμένεται να ανακοινώσει ότι οι συνομιλίες με την Κοινοπραξία Ζήνων, η οποία αφορούσε ανάπλαση του λιμανιού και της Μαρίνας Λάρνακας, ναυάγησαν.

Να θυμίσουμε ότι το θέμα απασχόλησε πολλές φορές, καθώς έπαιρνε κατά διαστήματα παράταση, ούτως ώστε οι δύο πλευρές να συμφωνήσουν το μείζων θέμα που δεν είναι άλλο από το οικονομικό.   

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στην Κύπρο οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες για τις φωτιές - Πιάνουν άμεσα δουλειά

Στην Κύπρο οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες για τις φωτιές - Πιάνουν άμεσα δουλειά

Η αμερικανική Πρεσβεία στη Λευκωσία καλωσόρισε στην Κύπρο τους δέκα εμπειρογνώμονες από τις ΗΠΑ που θα διερευνήσουν και θα αξιολογήσουν, κατόπιν αιτήματος της Λευκωσίας, τη διαχείριση της πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό, εξαίροντας τη συνεργασία ΗΠΑ-Κύπρου ως εταίρων που "αλληλοϋποστηρίζονται σε περιόδους κρίσης".

BEST OF TOTHEMAONLINE