Έπιασε τιμόνι με στερημένη άδεια - Την «τσάκωσαν» με τετραπλάσιο ποσοστό αλκοόλης - Συνελήφθη 48χρονη

Έπιασε τιμόνι με στερημένη άδεια - Την «τσάκωσαν» με τετραπλάσιο ποσοστό αλκοόλης - Συνελήφθη 48χρονη

Μέλη της Αστυνομίας (Τροχαία Πάφου), ενώ διενεργούσαν χθες το απόγευμα τροχονομικούς ελέγχους σε περιοχές της Πάφου, αντιλήφθηκαν ένα αυτοκίνητο, το οποίο παραβίαζε κόκκινο φωτεινό σηματοδότη.

Το αυτοκίνητο ανακόπηκε για έλεγχο και από τις εξετάσεις που ακολούθησαν, διαπιστώθηκε, ότι οδηγός ήταν γυναίκα ηλικίας 48 ετών.

Στην οδηγό διενεργήθηκε έλεγχος αλκοόλης, με τελική ένδειξη 92μg αντί 22μg, ενώ από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε, ότι οδηγούσε με στερημένη άδεια οδήγησης, χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας και με ληγμένο πιστοποιητικό καταλληλότητας του οχήματος.

Η 48χρονη συνελήφθη, για τα αδικήματα της παρακοής διατάγματος Δικαστηρίου σε σχέση με την στέρηση της άδειας οδήγησής της, καθώς επίσης και για διάφορα εντάλματα προστίμου, που εκκρεμούσαν εναντίον της.

Η Τροχαία Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πότε έρχεται Κύπρο η Ολγκίν - «Κλείδωσαν» οι συναντήσεις με ΠτΔ και Έρχιουρμαν

Πότε έρχεται Κύπρο η Ολγκίν - «Κλείδωσαν» οι συναντήσεις με ΠτΔ και Έρχιουρμαν

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο την επόμενη εβδομάδα και θα έχει συναντήσεις με τους δύο ηγέτες την Τρίτη, 27 Ιανουαρίου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος των ΗΕ στην Κύπρο, Αλίμ Σιντίκ.

BEST OF TOTHEMAONLINE