Κύπριος Πατέρας: «Θέλω να δω το παιδί μου» – Με «σκοτώνει» η γραφειοκρατία του Κράτους

Κύπριος Πατέρας: «Θέλω να δω το παιδί μου» – Με «σκοτώνει» η γραφειοκρατία του Κράτους

Μια καταγγελία φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας το PafosPress και που αφορά διαζευγμένο πατέρα ο οποίος δεν μπορεί να δει το παιδί του λόγω παρακοής διατάγματος από την μητέρα.

Συγκεκριμένα σε επιστολή που ήρθε στο PafosPress αναφέρονται τα πιο κάτω:

«Χωρισμένος πατέρας έχει 9 μέρες [ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ 25 ΜΕΡΕΣ] να δει το παιδί του ή να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με αυτό, μετά από συνεχόμενες παρακοές διαταγμάτων επικοινωνίας από την πρώην σύζυγό του.

Έχει απευθυνθεί σε όλους τους φορείς που μπορούσε να απευθυνθεί: αστυνομία, δικαστήριο, γραφείο ευημερίας.

Η αστυνομία, ενώ καταγράφει την καταγγελία, αρνείται την εκτέλεση του διατάγματος επικοινωνίας, παρόλο που σε όλα σχεδόν τα διατάγματα επικοινωνίας, αναφέρεται ρητά στο τέλος τους πως πρέπει να εκτελούνται αλλιώς αυτός που τα παρακούει υπόκειται σε τιμωρία, πρόστιμο ή φυλάκιση. Όταν ο εν λόγω πατέρας μετέβηκε στην αστυνομία, ο επί καθήκοντι αστυνομικός του ανέφερε πως χρειάζεται εντολή από το δικαστήριο για να εκτελεστεί το διάταγμα.

Διαβάστε εδώ… 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Ως την «πιο σημαντική πολιτική εξέλιξη» στη σύγχρονη Ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας, και ως ορθή στρατηγική επιλογή, χαρακτηρίζει ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης την ένταξη της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση την 1η Μαΐου του 2004.

BEST OF TOTHEMAONLINE