H μικρή Θωμαΐς από το Παραλίμνι έγινε Viral - Περνά αρκετές ώρες των διακοπών της βοηθώντας στο ΚΕΠΑ

H μικρή Θωμαΐς από το Παραλίμνι έγινε Viral - Περνά αρκετές ώρες των διακοπών της βοηθώντας στο ΚΕΠΑ

Όμορφη κίνηση από τη μικρή Θωμαΐς, η οποία περνά αρκετές ώρες των καλοκαιρινών της διακοπών εδώ στο ΚΕΠΑ Αγιος Χριστόφορος.

Οπως ανάρτησε το Κέντρο Προσφοράς και Αγάπης “Άγιος Χριστόφορος” στο Παραλίμνι :

"Η μικρή Θωμαΐς περνά αρκετές ώρες των καλοκαιρινών της διακοπών εδώ στο ΚΕΠΑ.

Συνομιλεί με τους ένοικους, ζωγραφίζει μαζί τους, κάνει τη βάρδια των εργαζομένων ευχάριστη και πιο δημιουργική. Σήμερα βοήθησε τον κηπουρό μας Πανίκο να κόψει τα ρόδια. Ευχαριστούμε μικρή Θωμαΐς που κάνεις από αυτή την ηλικία τη λέξη "εθελοντισμός" να δείχνει πιο σπουδαία και πιο φωτεινή".

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

Η Κυβέρνηση προχωρεί στην εξασφάλιση στρατηγικών αποθεμάτων σιτηρών, ικανών να καλύψουν τις ανάγκες της χώρας για περίοδο 45 ημερών, ανέφερε ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης. Σημείωσε πως οι συγκεκριμένες ποσότητες, θα είναι ανεξάρτητες από τα αποθέματα που διατηρούνται για εμπορικούς σκοπούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE