LIFESTYLE

Netflix: 7 με 9 δολάρια το μήνα η πιθανή χρέωση για συνδρομή με διαφημίσεις

Netflix: 7 με 9 δολάρια το μήνα η πιθανή χρέωση για συνδρομή με διαφημίσεις

Η διαδικτυακή υπηρεσία ψυχαγωγίας Netflix ενδέχεται να κοστίζει μεταξύ 7 και 9 δολαρίων το μήνα, για όσους χρήστες επιλέξουν το πρόγραμμα με τις διαφημίσεις, που προωθεί η πλατφόρμα. Το νέο πρόγραμμα πρόκειται να τεθεί σε ισχύ στις αρχές του 2023.

Η εταιρεία σκέφτεται να τιμολογήσει το νέο πρόγραμμα, που θα περιέχει διαφημίσεις, μεταξύ 7 και 9 δολ. το μήνα, με διαφημιστικό φορτίο τεσσάρων λεπτών την ώρα, ανέφερε το Bloomberg, επικαλούμενο ανώνυμες πηγές. Την ίδια ώρα μία έκδοση του Disney+ που υποστηρίζεται από διαφημίσεις πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο στα 7,99 δολ./μήνα, επίσης με τέσσερα λεπτά διαφημίσεων ανά ώρα.

Σχολιάζοντας σχετικά, το Netflix είπε ότι η έκθεση του Bloomberg είναι «εικασίες σε αυτή τη φάση» και ότι η εταιρεία δεν έχει οριστικοποιήσει αποφάσεις σχετικά με την τιμολόγηση ή άλλες λεπτομέρειες για το σχέδιο με το διαφημιστικό πακέτο. «Είμαστε ακόμη στις πρώτες μέρες για να αποφασίσουμε πώς να λανσάρουμε ένα επίπεδο χαμηλότερης τιμής, που υποστηρίζεται από διαφημίσεις και δεν έχουν ληφθεί αποφάσεις», είπε ένας εκπρόσωπος.

Το διαφημιστικό σχέδιο του Netflix δεν θα προβάλλει διαφημίσεις σε παιδικό πρόγραμμα ή πρωτότυπες ταινίες της πλατφόρμας, ούτε θα επιτρέπει λήψεις για προβολή εκτός σύνδεσης ή τη δυνατότητα παράβλεψης διαφημίσεων, ανέφερε προηγουμένως το Bloomberg. Αλλά και σε αυτές τις πληροφορίες το Netflix είπε ότι πρόκειται ακόμα για εικασίες. Κατά την ανακοίνωση των κερδών του δεύτερου τριμήνου του 2022, η εταιρεία είπε στους επενδυτές ότι το σχέδιο που υποστηρίζεται από διαφημίσεις θα είναι πρώτα διαθέσιμο «σε λίγους αγορές όπου οι διαφημιστικές δαπάνες είναι σημαντικές», πιθανώς συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, στις αρχές του 2023.

ΠΗΓΗ: naftemporiki

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top